Roland Garros: Η μεγάλη μάχη του Τσιτσιπά απέναντι στον Αλκαράθ για μία θέση στην τετράδα

τσιτσιπας αλκαράθ

Carlos Alcaraz, left, of Spain, shakes hands with defeating Stefanos Tsitsipas, of Greece, after defeating Tsitsipas during their third round match of the US Open tennis championships, Friday, Sept. 3, 2021, in New York. (AP Photo/Seth Wenig)

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Στέφανο Τσιτσιπά, που αντιμετωπίζει τον Κάρλος Άλκαραθ στα προημιτελικά του τουρνουά grand slam Roland Garros(21.15-Eurosport).

Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται στο κεντρικό court του Roland Garros, Philippe-Chatrier, ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον σπουδαίο Ισπανό Κάρλος Αλκαράθ, δύο τενίστες που θεωρούνται από τους κορυφαίους της νέας γενιάς. Ο Έλληνας πρωταθλητής προέρχεται από την νίκη με 3-0 σετ επί του Όφνερ στους 16 και αυτή είναι η τρίτη φορά την τελευταία τετραετία που φτάνει στους “8” στο Παρίσι.

Στον αντίποδα ο Αλκαράθ επικράτησε στους “16” με 3-0 σετ του Μουζέτι και βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στα προημιτελικά του Roland Garros.

Προβάδισμα του Ισπανού στην προϊστορία 

Θα μπορούσε να πεις κανείς ότι ο Κάρλος Αλκαράθ που έχει μπει πολύ δυνατά στο προσκήνιο τη τελευταία διετία είναι κάτι σαν κακός “δαίμονας” για τον Τσιτσιπά, καθώς σε τέσσερις αναμετρήσεις μεταξύ τους ο Έλληνας τενίστας μετράει μόνο ήττες.

 

Exit mobile version