Ροδόλφο Πισάρο: Σοκ για τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ – Σκότωσαν τη θεία του και τραυμάτισαν τη μητέρα του

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι συγγενείς του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Ροδόλφο Πισάρο, δέχθηκαν δολοφονική επίθεση μέσα στο σπίτι τους στο Μεξικό. Η θεία του παίκτη της ΑΕΚ βρέθηκε νεκρή, ενώ η μητέρα του και ακόμη ένας συγγενής του -πιθανότατα ο θείος του- τραυματίστηκαν.

Οι οικονομικές εφημερίδες 29/1/2024

Όπως αναφέρει η μεξικανική ιστοσελίδα Heraldo, «η επίθεση έγινε από αγνώστους το βράδυ του Σαββάτου στην πόλη Μαδέρο της πολιτείας Ταμαουλίπας και η Εισαγγελία έχει ανοίξει φάκελο ξεκινώντας έρευνα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και τη σύλληψη των δραστών. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας της πολιτείας Ταμαουλίπας επιβεβαίωσε την επίθεση στο σπίτι της θείας του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, με την ίδια να δολοφονείται, ενώ η μητέρα του Πισάρο και ένας άλλος άνδρας, πιθανότατα ο θείος του, βρέθηκαν τραυματισμένοι και δεμένοι χειροπόδαρα με ορατά σημάδια ξυλοδαρμού».

Σύμφωνα με το μεξικανικό Μέσο, «τα θύματα ανακάλυψε η οικιακή βοηθός που έφτασε στο σπίτι αργότερα, ειδοποιώντας τους συγγενείς τους, οι οποίοι μετέφεραν τη μητέρα του Πισάρο και τον άνδρα στο νοσοκομείο. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έφτασε στο σημείο και ανακάλυψε μια γυναίκα τυλιγμένη σε κουβέρτες που αποδείχθηκε ότι ήταν η θεία της μητέρας του Πισάρο που ήταν νεκρή».

Το μυστικό για ένα υγιές έντερο: Οι 7 τροφές που έχουν υποστεί ζύμωση και πρέπει να εντάξετε στη διατροφή σας

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα La Silla Rota, «το περιστατικό πιθανότατα αφορούσε απόπειρα απαγωγής και η θεία του Πισάρο βρέθηκε από την αστυνομία νεκρή από πυροβολισμό και χτυπήματα, τυλιγμένη σε κουβέρτες».

«Η μητέρα του Πισάρο και ο άλλος άνδρας που φέρεται να είναι ο σύζυγος της νεκρής γυναίκας βρίσκονται εκτός κινδύνου σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύονται. Οι έρευνες από την αστυνομία συνεχίζονται για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και τη σύλληψη των φερόμενων δραστών οι οποίοι εικάζεται ότι είναι μέλη οργανωμένου εγκλήματος» προσθέτει το δημοσίευμα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ