Ριζούπολη, 10 χρόνια μετά

Ριζούπολη, 10 χρόνια μετά

 

Ο Ολυμπιακός είχε χρησιμοποιήσει τη διετία 2002-2004 την Ριζούπολη ως έδρα μέχρι να κατασκευαστεί το νέο Καραϊσκάκη, και σήμερα, θα ξαναπαίξει σε αυτό το γήπεδο, σχεδόν μετά από δέκα χρόνια.

Η τελευταία φορά ήταν στις 22 Μαΐου του 2004, όταν με δύο γκολ του Ζιοβάνι και ένα του Κούζμπα είχε νικήσει με 3-1 το Αιγάλεω, σε μια σεζόν που είχε χάσει τον τίτλο στο επεισοδιακό ματς της Λεωφόρου λίγες εβδομάδες νωρίτερα. Ήταν η τελευταία αγωνιστική εκείνου του πρωταθλήματος και τον επόμενο μήνα η εθνική ομάδα πετύχαινε τον άθλο στην Πορτογαλία.

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να ξεπεράσει το εμπόδιο του αήττητου για τέσσερις αγωνιστικές Απόλλωνα, μπροστά σε 4.000 οπαδούς του που θα κάνουν ξανά έδρα του Ολυμπιακού το ιστορικό γήπεδο. Να κρατήσει ή να αυξήσει τη διαφορά των 10 πόντων, κάνοντας τον καλύτερο πρώτο γύρο στην ιστορία του με 16 νίκες και μια ισοπαλία. Να μείνει αήττητος εκτός έδρας για 30ο παιχνίδι, καταρρίπτοντας το ρεκόρ της ομάδας του Γουλανδρή. Και να πάει για τις γιορτές των Χριστουγέννων με την καλύτερη διάθεση.

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ