Ριμπερί: Σημαντικό για τον Πεπ

Ριμπερί: Σημαντικό για τον Πεπ

Στη σημασία που είχε η κατάκτηση του Σούπερ Καπ για τον Πεπ Γκουαρντιόλα, εξαιτίας του ανταγωνισμού που έχει ο κόουτς της Μπάγερν με τον Ζοσέ Μουρίνιο, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Φρανκ Ριμπερί.

Ο Γάλλος άσος, ο οποίος αναδείχθηκε ο κορυφαίος Ευρωπαίος ποδοσφαιριστής για τη σεζόν 2012-2013, μετά το τέλος του ματς κόντρα στην Τσέλσι για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, μίλησε για την εξαιρετική σχέση που με έχει με τον προπονητή του, Πεπ Γκουαρντιόλα.

«Ένιωσα πως αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό για τον Πεπ Γκουαρντιόλα, αφού υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ αυτού και του Ζοσέ Μουρίνιο. Έχω εξαιρετική σχέση με τον προπονητή μου. Ήταν πολύ περίεργο που έτρεξα προς τα πάνω του, όταν σκόραρα. Όλοι πιστεύουμε πως θα δουλέψει το σχήμα μαζί του. Έχει πολλές ιδέες και ενέργεια. Είναι θετικός άνθρωπος. Θέλει να μας βοηθάει συνέχεια κι αυτό μας ευχαριστεί πολύ. Έτσι ήταν και με τον Γιουπ Χάινκες και όλα πήγαν περίφημα. Με τον Πεπ τα πράγματα είναι ακόμα στην αρχή, αλλά θα προσαρμοστούμε. Έχουμε την δύναμη για να το κάνουμε αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος».

ΠΗΓΗ: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ