Ρεάλ Μαδρίτης: «Χτύπησε» ξανά η κατάρα των χιαστών – Νέα μεγάλη απώλεια

Τα χειρότερα επιβεβαιώθηκαν, ο Έντερ Μιλιτάο έγινε ο δεύτερος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης που υπέστη τραυματισμό πρόσθιου χιαστού συνδέσμου αυτή την εβδομάδα, μετά τον τερματοφύλακα Τιμπό Κουρτουά, και η ομάδα της LaLiga έκανε σήμερα (13/8) γνωστό ότι ο αμυντικός θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.

Ο Μιλιτάο τραυματίστηκε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο της χθεσινής νίκης 2-0 της Ρεάλ επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές» την 1η αγωνιστική της LaLiga. Ο 25χρονος αμυντικός έκλαιγε καθώς έφευγε από τον αγωνιστικό χώρο.

«Μετά τις εξετάσεις που έγιναν στον παίκτη μας Έντερ Μιλιτάο, διαγνώστηκε με ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο αριστερό γόνατό του. Ο παίκτης θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τις επόμενες ημέρες», ανακοίνωσε ο σύλλογος.

Ο Μιλιτάο θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες, όπως ακριβώς και ο Κουρτουά που χρειάστηκε επίσης χειρουργική επέμβαση μετά ανάλογο τραυματισμό κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης την Πέμπτη.

Ο τραυματισμός του Μιλιτάο αφήνει μόνο τρεις σε καλή κατάσταση σέντερ μπακ για τη Ρεάλ καθώς ξεκινά η σεζόν, τους Νάτσο, Αντόνιο Ρούντιγκερ και Ντέιβιντ Αλάμπα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ