Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της Βανέσα Μπράιαντ: Η ζωή είναι τόσο άδικη, δεν έχει νόημα – ΒΙΝΤΕΟ

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της χήρας του Κόμπι Μπράιντ, Βανέσα στο Instagram. Θέλησε με το μήνυμά της να τιμήσει τη μνήμη του συζύγου της, καθώς τη Μεγάλη Δευτέρα συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια από το τελευταίο παιχνίδι του στο ΝΒΑ και τους 60 πόντους που πέτυχε για λογαριασμό των Λέικερς, απέναντι στους Τζαζ. Με αφορμή αυτό η Βανέσα Μπράιαντ ανέβασε ένα βίντεο για τον Κόμπι και έγραψε τα εξής:

«Ο σύζυγός μου εργάστηκε άοκνα εδώ και 20 χρόνια και έδωσε τα πάντα. Αυτό που ήθελε ήταν να περάσει χρόνο με τις κόρες μας και μαζί μου για να αντισταθμίσει τον χαμένο χρόνο. Ήθελε να είναι εκεί για κάθε σημαντικό βήμα και στιγμή στις ζωές των θυγατέρων μας. Ήταν σε θέση να επωφεληθεί 3 χρόνια και 9 μήνες, μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση», έγραψε η σύζυγος του θρύλου των Λέικερς που σκοτώθηκε μαζί με την κόρη τους Τζιάνα σε συντριβή ελικοπτέρου τον Ιανουάριο.

«Έχουμε ακόμη δύο κόρες, κέρδισε ένα Όσκαρ, άνοιξε το Granity Studios, έγινε μπεστ σέλερ και προπονούσε την ομάδα μπάσκετ της Τζιάνα εκείνη την εποχή. Εκείνη δούλευε σκληρά και έδωσε τα πάντα, επτά ημέρες την εβδομάδα, όπως και ο μπαμπάς της. Εύχομαι κάθε στιγμή να επιστρέψω σε εκείνη την ημέρα, εύχομαι να είχαν ένα κανονικό παιχνίδι στις 26 Ιανουαρίου. Η ζωή είναι τόσο άδικη, δεν έχει νόημα», πρόσθεσε.

Δείτε εδώ την ανάρτησή της:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ