Προβλήματα για την ανανέωση του Ζέκα;

Προβλήματα για την ανανέωση του Ζέκα;

 

Μπορεί ο Κάρλος Ζέκα να υποστήριξε ότι απομένουν λεπτομέρειες για να φτάσει σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο κάθε άλλο παρά απλή είναι η ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει προσφορά στον Πορτογάλο μέσο. Αυτή η πρόταση περιλαμβάνει επέκταση του συμβολαίου του για ακόμα δύο χρόνια, δηλαδή η λήξη του να προσδιοριστεί τον Ιούνιο του 2017 (ως γνωστόν ο Ζέκα έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2015). Στο οικονομικό σκέλος το Τριφύλλι πρότεινε αύξηση αποδοχών στις ετήσιες απολαβές του αρχηγού της ομάδας, εκτιμώντας την προσφορά του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Πράσινοι δίνουν στον παίκτη κοντά στα 280.000 ευρώ, αύξηση 50.000 ευρώ συγκριτικά με το υπάρχον συμβόλαιό του.

Ο Ζέκα δεν έχει απαντήσει στην προσφορά παρότι έχει περάσει καιρός. Είχε ζητήσει μια προθεσμία ώστε να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και μετά να απαντήσει. Φαίνεται ότι ο Πορτογάλος θα αντιπροτείνει μεγαλύτερη αύξηση απολαβών με συμβόλαιο ενδεχομένως κοντά στα 350.000 ευρώ ετησίως. Αυτό είναι διατεθειμένος να μεταφέρει ο Κάρλος Γκονσάλβες, ατζέντης του Ζέκα, στη συνάντηση που θα έχει εντός των ημερών με τον Νταμπίζα.

Οι πιθανότητες να ανεβάσει την προσφορά του ο Παναθηναϊκός είναι μικρές. Ασφαλώς και υπάρχει μεγάλη εκτίμηση στον Ζέκα, όμως πλέον υπάρχει ως σκέψη στο μυαλό των ανθρώπων του Τριφυλλιού η πιθανότητα να μην προκύψει συμφωνία. Σε αυτή την περίπτωση η λύση που θα επιλεγεί είναι η προσπάθεια πώλησης του ποδοσφαιριστή και φυσικά η αναπλήρωση του κενού του μέσω μεταγραφής.

 

Πηγή: pamesports.gr

 

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.