Προβάδισμα της Γιουνάιτεντ αλλά…

Κλασικό ντέρμπι στην Αγγλία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φιλοξενεί τη Λίβερπουλ στις 18:00. Οι γηπεδούχοι δείχνουν να διανύουν περίοδο φόρμας απέναντι στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, η οποία δείχνει να τα καταφέρνει στα μεγάλα ματς.

Εξαιρετικά δύσκολος αγώνας και για τους δύο. Το δεδομένο είναι ότι στο Ολντ Τράφορντ, η Γιουνάιτεντ μετράει 15 σερί ματς δίχως ήττα έχοντας βελτιώσει κατά πολύ την εικόνα και την αποτελεσματικότητά της και έχοντας βρεθεί στο -5 από την πρώτη τετράδα.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς απουσίασε λόγω ίωσης στο Λιγκ Καπ, όμως αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα όπως και ο Ρόχο ενώ το πιο πιθανό είναι να μείνει εκτός ο Σο. Ο Μουρίνιο δεν έχει στη διάθεσή του τον Μπαϊγί, ο οποίος είναι στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με την Ακτή Ελεφαντστού. 

Η ομάδα του Κλοπ, έχει υποχωρήσει στο -8 από την κορυφή (με την Τσέλσι να έχει πάρει τη νίκη επί της Λέστερ το απόγευμα του Σαββάτου) και σύμφωνα με τα λεγόμενα του προπονητή των σημερινών φιλοξενούμενων, «το σερί της Γιουνάιτεντ δείχνει πόσο καλή ομάδα είναι, αλλά ακόμα δεν έχει παίξει μαζί μας…».

Ο Κλοπ, ενδέχεται να ξεκινήσει τον Φελίπε Κουτίνιο, ο οποίος επέστρεψε πλέον στα πλάνα του προπονητή του έπειτα από 1,5 μήνα, ενώ ο Σαντιό Μανέ απουσιάζει λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα της Σενεγάλης.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ