Προβάδισμα Mercedes στο GP Γερμανίας

Προβάδισμα Mercedes στο GP Γερμανίας

Με ή χωρίς FRIC, η Mercedes δεν αναμενόταν να χάσει το προβάδισμά της και μετά την πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών στο Hockenheim φαίνεται ότι όντως δεν το έχασε, με τον Nico Rosberg να σημειώνει τον καλύτερο χρόνο και τον Lewis Hamilton να ακολουθεί λίγα χιλιοστά του δευτερολέπτου πιο πίσω.

Πιο κοντά στις Mercedes από όλους τους υπόλοιπους έφτασε ο Fernando Alonso με τη Ferrari. Ο Ισπανός ήταν 3 δέκατα πιο αργός από τον Rosberg και άφησε στην 4η θέση τον Daniel Ricciardo με τη Red Bull.

Ο Jenson Button συνέχισε με κεκτημένη ταχύτητα από την καλή παρουσία του στο Silverstone και σημείωσε τον 5ο χρόνο, ενώ ο Sebastian Vettel ήταν 6ος.

Ακολούθησαν ο Kevin Magnussen και ο Kimi Raikkonen, ο οποίος έχασε το πρώτο μισάωρο της περιόδου, λόγω προβλημάτων στο μονοθέσιο της Ferrari.

Δύο οδηγοί δοκιμών πήραν μέρος στο FP1. Ο Giedo van der Garde οδήγησε τη Sauber του Esteban Gutierrez και η Susie Wolff τη Williams του Valtteri Bottas. Για τη Βρετανίδα η περίοδος αυτή ήταν πολύ καλύτερη από την πρώτη της παρουσία στο Silverstone, καθώς συμπλήρωσε 22 γύρους, παρά το αρχικό πρόβλημα στο κιβώτιο ταχυτήτων.

 

ΠΗΓΗ: msfree.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ