Πρωτοσέλιδη “βόμβα” για τον Μέσι από τη Marca – ΦΩΤΟ

«Φωτιές» άναψε στην Μπαρτσελόνα η μαδριλένικη εφημερίδα, «Marca», η οποία στο σημερινό της πρωτοσέλιδο ανέφερε ότι ο Λιονέλ Μέσι είπε «όχι» στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μέσι αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης που του έγινε από την Μπαρτσελόνα μόλις τον περασμένο Ιούλιο. Ο “Pulga” υπέγραψε το 2014 το τελευταίο του συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα που έχει ισχύ μέχρι το 2018 και βάση του οποίου αμείβεται με 20.000.000 ευρώ το χρόνο (χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων), ωστόσο όλα δείχνουν πως η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι διοικούντες τον καταλανικό σύλλογο του έκαναν πρόταση τον περασμένο Ιούλιο για νέο συμβόλαιο που όμως απορρίφθηκε από τον Μέσι (εκείνη την περίοδο έκανε οικογενειακές διακοπές στην Ιμπίζα και ανέλαβαν να δώσουν την απάντηση ο πατέρας του, Χόρχε, και οι μάνατζέρ του), με τον παίκτη να είναι επηρεασμένο και από όσα είχαν προηγηθεί, με την καταδίκη του σε 21 μήνες φυλάκιση για φοροδιαφυγή.

 ΠΗΓΗ: Marca.es

Διαβάστε επίσης:

Ένταση ανάμεσα σε Νεϊμάρ και Σουάρες στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα – ΒΙΝΤΕΟ

Τα “μαγικά” του Σουάρες από Έλληνα ποδοσφαιριστή – ΒΙΝΤΕΟ

Το Game of Thrones στον αγώνα Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ