Πρόταση-μαμούθ από τη Σαουδική Αραβία για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Σίτι άλλαξε κατακόρυφα επίπεδο όταν πριν από δέκα χρόνια ο Σεΐχης Μανσούρ της βασιλικής οικογένειας του Άμπου Ντάμπι ανέλαβε τα ηνία της, ωστόσο δεν αποκλείεται από τη νέα σεζόν να έχει πολύ δυνατό ανταγωνισμό με μία άλλη πανίσχυρη οικονομικά οικογένεια.

Αυτή είναι η βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας, με τον Πρίγκηπα Μοχάμαντ μπιν Σάλμαν να φιλοδοξεί να γίνει ο νέος ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνοντας πρόταση-μαμούθ για την αγορά του συλλόγου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Sun”, ο Μοχάμαντ μπιν Σάλμαν, του οποίου η οικογένεια εκτιμάται πως έχει περιουσία ίση με 850 δισεκατομμύρια λίρες, προσφέρει το ποσό των 3,8 δισεκατομμυρίων λιρών στην οικογένεια Γκλέιζερ που έχει το πακέτο μετοχών της ομάδας.

Το ίδιο μέσο αναφέρει ότι βαρόμετρο στις όποιες εξελίξεις θα παίξει και η πορεία των “μπέμπηδων” μέχρι το φινάλε της σεζόν, αφού σε περίπτωση που ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν καταφέρει να βγάλει την ομάδα του μέσα στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και χαθεί η έξοδος στο Champions League, η πρόταση που θα γίνει θα είναι σίγουρα μικρότερη.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ