Πρώτα πρόκριση και μετά… μεταγραφή

Πρώτα πρόκριση και μετά… μεταγραφή

Χρονικά προηγείται η σφραγίδα πρόκρισης στους ομίλους του Europa League και έπεται η μεταγραφική ενίσχυση στον Παναθηναϊκό. Και τα δύο έχουν τη δική τους ξεχωριστή σημασία.

Οι Πράσινοι θέλουν απόψε το βράδυ (9μ.μ.) στη Δανία όχι απλά να διαφυλάξουν το 4-1 του πρώτου αγώνα αλλά να ζευγαρώσουν τις νίκες επί της Μίντιλαντ. Έχουν χαθεί τόσοι βαθμοί τα τελευταία χρόνια από το Τριφύλλι που για να βρεθεί ξανά στα γνώριμά του γκρουπ των ισχυρών, θα πρέπει να… διορθώσει τα αποτελέσματά του.

Ο Γιάννης Αναστασίου σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα του με κάποιες αλλαγές. Θα κρατήσει στον πάγκο Κλωναρίδη και Κουτρουμπή που έχασαν προπονήσεις και λόγω και της απουσίας του τιμωρημένου Τριανταφυλλόπουλου αλλά και των τραυματιών Μπεργκ, Πέτριτς, η διάταξη θα αλλάξει και θα γίνει 4-2-3-1. Με τον Μπούρμπο σε ευρωπαϊκό ντεμπούτο όπως και τον Ρισβάνη που θα πάρει θέση δίπλα στον Σίλντενφελντ. Ο Νάνο στα αριστερά και ο Κοτσόλης στο τέρμα συμπληρώνουν τα μετόπισθεν. Στα χαφ αναμένεται να παίξουν οι Μέντες, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Ατζαγκούν και στην επίθεση ο Καρέλης.

Παράλληλα συνεχίζεται η προσπάθεια μεταγραφικής ενίσχυσης. Το σίριαλ Αμπεΐντ είχε το αναμενόμενο αρνητικό τέλος και πλέον αναζητείται παίκτης με έφεση στο σκοράρισμα, ει δυνατόν να μπορεί να παίξει και στα χαφ και δεύτερος επιθετικός.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ