Προσωρινά δελτία για τρεις

Στην έκδοση προσωρινών δελτίων των ποδοσφαιριστών που απέκτησαν ΑΕΚ, ΟΦΗ και Πανιώνιος, αποφάσισε να προχωρήσει η Επιτροπή Ιδιότητας και Μεταγραφών της ΕΠΟ. Θα έχουν ισχύ έως τις 14 Σεπτεμβρίου και εάν οι συγκεκριμένες ομάδες δεν προσκομίσουν φορολογική ενημερότητα, τα δελτία αυτά θα ανακληθούν, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. 

Οι τρεις αυτές ομάδες είχαν προχωρήσει σε αυτό το αίτημα, με πρόσθετη παρέμβαση μάλιστα από τη Σούπερ Λίγκα, προκειμένου να μην ξεκινήσει ένα πρωτάθλημα-παρωδία. Άλλωστε στόχος του συνεταιρισμού είναι η διοργάνωση να αρχίσει και να ολοκληρωθεί με 16 ομάδες. 

Σε περίπτωση πάντως που οι ομάδες δεν εξασφαλίσουν φορολογική ενημερότητα, τότε οι αντίπαλοί τους θα είναι σε θέση να υποβάλουν ενστάσεις, ενώ θα υπάρξουν και οι λοιπές κυρώσεις που προβλέπονται από τους κανονισμούς. 

Πάντως, είναι δεδομένη η προσπάθεια που γίνεται από όλες τις πλευρές προκειμένου να διευκολυνθούν οι ομάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα και σε αυτό το πλαίσιο περιλαμβάνεται και η είδηση που βγήκε στη δημοσιότητα τις προηγούμενες μέρες σύμφωνα με την οποία την Πέμπτη 23 Αυγούστου θα κατατεθεί στη Βουλή σχετική τροπολογία που θα ρυθμίζει τα χρέη των προβληματικών ΠΑΕ. 

Όλα αυτά μία ημέρα, πριν η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφασίσει αν θα χορηγήσει πιστοποιητικά στις οκτώ ομάδες που δεν έχουν λάβει μέχρι σήμερα. Πηγή: sport-fm.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ