Προσήχθη ο Μένιος Φουρθιώτης – Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι του

Στην προσαγωγή του Μένιου Φουρθιώτη προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες. Όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, ο Μένιος Φουρθιώτης έχει προσαχθεί στο πλαίσιο ερευνών για την ένοπλη επίθεση εναντίον αστυνομικών στη Νέα Ερυθραία και για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο σπίτι του.

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ μεταδίδει ότι εκτός του παρουσιαστή έχουν προσαχθεί ακόμη δύο άτομα, με ποινικό παρελθόν για εκβιάσεις και άλλα αδικήματα.

Επιπλέον, γίνεται έρευνα στο σπίτι του τηλεπαρουσιαστή στον Διόνυσο και στο κανάλι στα Μελίσσια, απ’ όπου, σύμφωνα με πληροφορίες του πρακτορείου, έχουν κατασχεθεί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και άλλα αντικείμενα. Οι άλλοι δύο προσαχθέντες βρίσκονται ήδη στη Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας στο Μέγαρο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου εξετάζονται για τους πυροβολισμούς εναντίον των αστυνομικών στη Νέα Ερυθραία, καθώς και αν έχουν σχέση με τον Μένιο Φουρθιώτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το mega, έχει προκύψει βαλλιστικά ότι οι πυροβολισμοί στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη έγιναν με το ίδιο όπλο, με το οποίο πυροβόλησαν οι δράστες, εναντίον αστυνομικών, κατά τη διάρκεια καταδίωξης στη Νέα Ερυθραία, μία ημέρα πριν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ