Πρόκριση από σήμερα θέλει ο ΠΑΟ

Πρόκριση από σήμερα θέλει ο ΠΑΟ

Όσο και αν η προσοχή στον Παναθηναϊκό έχει στραφεί γύρω από το ιδιοκτησιακό αλλά και τις μεταγραφές, απόψε έχει μπροστά του τον πιο σοβαρό αγωνιστικό στόχο της σεζόν. Το Κύπελλο.

Η κλήρωση του έχει χαμογελάσει διάπλατα βρίσκοντας στο δρόμο του μέχρι τα ημιτελικά ομάδες της Football League αλλά και πιθανό αντίπαλο στα ημιτελικά ομάδα κάτω από την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Απόψε στις 20.00 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στη Λεωφόρο τον Ηρακλή Ψαχνών στην πρώτη από τις δύο αναμετρήσεις για τη φάση των «16» και ο στόχος του Τριφυλλιού ξεκάθαρα είναι να «καθαρίσει» από σήμερα την πρόκριση. Κυρίως για να μην έχει άγχος και να μην χρειαστεί να φορτσάρει σε ενάμισι μήνα στη ρεβάνς.

Ο Γιάννης Αναστασίου προτίμησε να ξεκουράσει τους καταπονημένους Μπεργκ, Πράνιτς, Νάνο, θεωρώντας ότι το ματς προσφέρεται για τέτοιες ενέργειες.

Με την αποχώρηση του Φιγκερόα, το μέχρι πρότινος δίδυμο παγκιτών οι Κλωναρίδης- Καρέλης θα είναι βασικοί στην επίθεση. Τη θέση του Πράνιτς θα πάρει ο Ατζαγκούν και αυτή του Νάνο ο Χουχούμης. Κατά τα λοιπά ο Σπυρόπουλος θα πάρει χρόνο συμμετοχής ενώ ίσως δούμε στο αρχικό σχήμα και τον νεαρό αμυντικό μέσο Βαγγέλη Αναστασόπουλο αντί του Μέντες.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ