Προκλητικό δημοσίευμα της «Fanatik» για τη Γενοκτονία των Ποντίων και τη νίκη της Εφές επί του Ολυμπιακού – ΦΩΤΟ

Η 19η Μαΐου θεωρείται μία μαύρη επέτειος για την Ελλάδα, καθώς είναι η Ημέρα μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων από τους Τούρκους. Κάτι που δυστυχώς οι γείτονες δεν αναγνωρίζουν.

Γι’ αυτό το λόγο η τουρκική εφημερίδα «Fanatik» προχώρησε σε μία άνευ προηγουμένου προκλητική ανάρτηση, λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού και την ήττα των Πειραιωτών από την Εφές στον ημιτελικό του Final 4 της Euroleague.

Ο Βασίλιε Μίσιτς με τρίποντο «μαχαιριά», σε νεκρό χρόνο, απέκλεισε τον Ολυμπιακό, στέλνοντας την ομάδα του την Εφές στον τρίτο συνεχόμενο τελικό της διοργάνωσης.

Οι Τούρκοι πανηγυρίζουν για τη νίκη της ομάδας τους, αλλά ταυτόχρονα αμφισβητούν τη Γενοκτονία των Ποντίων, γεγονός που τους κάνει να δημοσιεύουν άκρως προκλητικά κείμενα

Αναλυτικά η ανάρτηση της «Fanatik»

«Η Αναντολού Εφές έπαιξε σήμερα στο Final 4 της EuroLeague, τη μέρα που όλη η Τουρκία γιορτάζει τη 19η Μαϊου ως Ημέρα Νεολαίας και Αθλητισμού.

Ο εκπρόσωπός μας, Εργκίν Αταμάν κέρδισε τον Έλληνα γίγαντα Ολυμπιακό με 77-74 στον αγώνα που διεξήχθη στο Βελιγράδι. Η Εφές πέρασε στον τελικό για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, δίνοντας στον τουρκικό λαό διπλό γλέντι στις 19 Μάη».

fanatik

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ