Πρίντεζης: Η γενναία απόφαση της απόσυρσης – «Θα μπορούσα να παίξω λίγο ακόμα, αλλά ήταν η κατάλληλη στιγμή» – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιώργος Πρίντεζης πήρε μια… γενναία απόφαση να αποσυρθεί από τα παρκέ και να υπηρετεί τον χώρο του μπάσκετ, ίσως και από άλλο πόστο.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά το τέλος της απονομής, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από την ενεργό δράση επισημαίνοντας πως ίσως θα μπορούσε να παίξει λίγο ακόμα, αλλά αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή για το «αντίο».

Αναλυτικά όσα είπε ο Πρίντεζης:

«Είναι όμορφα, πολύ όμορφα, όταν τελειώνει ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής σου έτσι, σε μια ομάδα που έχω πολλές αναμνήσεις, τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Δεν ήταν δύσκολη απόφαση, αν υπάρχει κάτι που με χαρακτηρίζει είναι ότι έχω αυτογνωσία. Ίσως μπορούσα να παίξω λίγο ακόμα αλλά τα έχω δώσει όλα πραγματικά, ό,τι είχα και δεν είχα, τα έδωσα και τελείωσα!

Υπάρχουν τρεις άνθρωποι που με στηρίξουν σε όλη τη ζωή μου. Αν αρχίσω και λέω ονόματα να αφιερώνω, επειδή είμαι 20 χρόνια στον Ολυμπιακό, μπορεί να αδικήσω κάποιον… Όλες οι στιγμές είναι ωραίες.

Έχουμε περάσει μαγικές στιγμές, χαίρομαι που ήμουν εδώ όλη τη ζωή μου, τα έδωσα όλα. Ο Παπανικολάου και ο Σάσα είναι παιδιά που αγαπάω, χαίρομαι που σταματάω και η ομάδα έχει μέλλον και ζωή, με όλα τα παιδιά έχουμε ζήσει στιγμές σπουδαίες. Δεν χρειάζονται να τους δώσω συμβουλές».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ