Πρίντεζης: Δεν είμαστε άτρωτοι

Πρίντεζης: Δεν είμαστε άτρωτοι

Ο Ολυμπιακός πήρε την 15η φετινή του νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις, αλλά ο Γιώργος Πρίντεζης προτίμησε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ουνικάχα.

«Ήταν ένα δύσκολο πέρασμα, χαίρομαι που γύρισα πάλι πίσω. Πέρασα μια διετία που κατά κύριο λόγο με σκληραγώγησε ως άνθρωπο, είχα πολλούς τραυματισμούς, δεν έφτασα εκεί που ήθελα, αλλά θεωρώ ότι βελτιώθηκα αρκετά», δήλωσε αρχικά ο τέως φόργουορντ της Ουνικάχα και νυν του Ολυμπιακού αναφερόμενος στην θητεία του στην ισπανική ομάδα, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Η Μάλαγα πλέον, όπως ήρθαν και τα αποτελέσματα στον όμιλο, ήθελε πάρα πολύ τη νίκη, οπότε μπήκαν πάρα πολύ δυνατά, αντιθέτως με εμάς που δεν μπήκαμε δυνατά ενώ έχουμε πει ότι θέλουμε βελτίωση. Φάγαμε πάρα πολλούς πόντους στο πρώτο ημίχρονο, πήραν και πολλά ριμπάουντ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά και πήραμε αυτό που θέλαμε».

Παράλληλα, ο Γιώργος Πρίντεζης ρωτήθηκε και για τις νίκες που παίρνει ο Ολυμπιακός με τον συνηθισμένο πλέον τρόπο της ανατροπής: «Δεν ξέρω τι πραγματικά μπορεί να’ ναι αυτό. Ίσως έχει χτίσει έναν χαρακτήρα η ομάδα και μπορεί και παίρνει κάποια παιχνίδια στα τελευταία λεπτά. Έχουμε χάσει και κάποια ματς στα τελευταία λεπτά, δεν μπορώ να πω ότι είμαστε άτρωτοι. Έχει πολλά παιχνίδια ακόμα, δεν μετράνε και τόσο αυτές οι νίκες».

 

Πηγή: gazzetta.gr 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ