Premier League: Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επίσημα ο Σάμπιτζερ

Κάτοικος Old Trafford είναι και επίσημα ο Μαρσέλ Σάμπιτζερ. Ο Αυστριακός μέσος τα βρήκε σε όλα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετακομίζει στην Αγγλία από την Μπάγερν Μονάχου για να καλύψει το κενό του τραυματισμό του Κρίστιαν Έρικσεν, χωρίς να υπάρχει οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Oι «Κόκκινοι Διάβολοι» ανακοίνωσαν την μεταγραφή του Σάμπιτζερ, με τον Αυστριακό χαφ να μην κρύβει την ικανοποίησή του για τον δανεισμό τους στην Γιουνάιτεντ:

«Μερικές φορές στη ζωή πρέπει να πάρεις γρήγορες και σημαντικές αποφάσεις. Από τη στιγμή που άκουσα για αυτήν την ευκαιρία ήξερα ότι ήταν κατάλληλη για μένα. Είμαι ανταγωνιστικός παίκτης. Θέλω να κερδίσω και να βοηθήσω τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του αυτή τη σεζόν.

Αισθάνομαι ότι είμαι στο απόγειό μου ως παίκτης και ότι μπορώ να προσφέρω μεγάλη εμπειρία και ενέργεια στην ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω με τους νέους μου συμπαίκτες και θα δείξω τις ικανότητές μου στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Σάμπιτζερ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ