Πόλο: Η εθνική νίκησε στο τέλος την Ολλανδία

Η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών πέτυχε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες για το «Σαμαρτζίδης Καπ», το τουρνουά που διεξάγεται στη μνήμη του αδικοχαμένου Νώντα Σαμαρτζίδη.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επιβλήθηκε 16-13 της Ολλανδίας στην κατάμεστη πισίνα του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, και θα αναμετρηθεί αύριο (31/7, 20:00) με το Μαυροβούνιο για την πρώτη θέση.

Ο τεχνικός της «γαλανόλευκης», Θοδωρής Βλάχος, έκανε πολλές δοκιμές και χρησιμοποίησε κάποιους νέους παίκτες σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Γερμανία. Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ντέρμπι και κρίθηκε στο τέλος με δυο γκολ του Ντίνου Γενηδουνιά (που σημείωσε συνολικά επτά τέρματα), του Στέλιου Αργυρόπουλου-Κανακάκη και του Αλέξανδρου Παπαναστασίου.

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 2-2, 3-6, 6-2.
ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Τζωρτζάτος, Γενηδουνιάς 7, Σκουμπάκης 1, Καλογερόπουλος 1, Αργυρόπουλος-Κανακάκης 2, Γκιουβέτσης 1, Παπαναστασίου 2, Αλαφραγκής, Κοπελιάδης 1, Κάκαρης, Νικολαΐδης, Βλαχόπουλος 1, Καβουσανός.
ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Χάρι Βαν ντερ Μιρ): Κάστροπ 4, Νίσπελινγκ 2, Κούπμαν 2, Βαν Νκέλχουρ 1, Ίπερεν 1, Μίλερ 1, Ρέις 1, Βολσφίλκεν 1.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ