Ποιος πρώην «πράσινος» έγινε Master Chef;

Ποιος πρώην «πράσινος» έγινε Master Chef;

Στην Ελλάδα τον θαυμάσαμε σε εντυπωσιακές φάσεις. Καρφώματα, ασίστ και τάπες περιελάμβανε το… μενού του, όσο φορούσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Πλέον, το… μενού άλλαξε και περιλαμβάνει θαλασσινά, ντόπιες συνταγές και εμπνευσμένα πιάτα.

Ο Ντάριλ Μίντλετον, ο οποίος έγινε γνωστός στο εντός συνόρων κοινό από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, είναι πλέον ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Ισπανία και συγκεκριμένα στο Αλικάντε.

Το CNN φιλοξένησε χθες συνέντευξη του 47χρονου πια μπασκετμπολίστα, που αποκάλυψε ότι η μαγειρική είναι το νέο του χόμπι. Το εστιατόριο του Μίντλετον έχει γίνει τόπος συνάντησης αθλητών και μέχρι στιγμής έχει αποσπάσει κολακευτικά σχόλια…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ