Ποιο κανάλι θα μεταδώσει το Ολυμπιακός-Πόρτο

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (22:00) την Πόρτο στο “Γ. Καραϊσκάκης”, για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2 HD και ραδιοφωνικά από τον Realfm 97,8.

Αν ο πρωταθλητής Ελλάδας κερδίσει την Πόρτο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο τελευταίο ματς της φάσης των ομίλων του Champions League, θα είναι η 12η φορά τα τελευταία 14 χρόνια που θα αγωνίζεται Φεβρουάριο στην Ευρώπη.

Οι Πειραιώτες χρειάζονται το ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τη Μαρσέιγ, η οποία την ίδια ώρα παίζει με τη Σίτι στο Μάντσεστερ.

Τα κίνητρα των ερυθρόλευκων είναι μεγάλα, καθώς πέραν του πρεστίζ με την είσοδο στις 32 καλύτερες ομάδες του Europa League που δίνει η τρίτη θέση των ομίλων, είναι και η βελτίωση της βαθμολογίας τους στο ranking της UEFA.

Τα προβλήματα για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι γνωστά. Ο Πορτογάλος δεν υπολογίζει τους τραυματίες Βαλμπουενά, Μπρούμα, Ντρέγκερ και τον Χασάν που παρουσίασε επιπλοκές από τον κορονοϊό.

Από την άλλη πλευρά ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο συμπεριέλαβε όλα τα «βαριά χαρτιά» της ομάδας στην αποστολή, δείγμα του πόσο σημαντική είναι και για την Πόρτο η αποψινή αναμέτρηση στο Φάληρο.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μπριχ από τη Γερμανία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Μπορς και Λουπ. Τέταρτος θα είναι ο Ρούμσας από τη Λιθουανία. Στο VAR θα είναι ο Φριντζ και βοηθός του ο Όσμερς.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Ολυμπιακός (4-3-3): Σα-Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας-Καμαρά, Εμβιλά, Μπουχαλάκης-Φορτούνης, Ελ Αραμπί, Βρουσάι.

Πόρτο (4-3-3): Μαρτσεσίν-Ζαϊντού, Σαρ, Εμπεμπά, Μαναφό-Ουρίμπε, Φάμπιο Βιεϊρα, Οτάβιο-Λουίς Ντίας, Μαρεγκά, Νακαζίμα.

Η βαθμολογία στον όμιλο του Ολυμπιακού:

1. Μάντσεστερ Σίτι 13 (10-1)

2. Πόρτο 10 (8-3)

3. Ολυμπιακός 3 (2-8)

4. Μαρσέιγ 3 (2-10)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ