Ποιο κανάλι θα μεταδώσει το Μάντσεστερ Σίτι-Ολυμπιακός

Το δυσκολότερο έργο έχει απόψε (22:00) ο Ολυμπιακός στο Μάντσεστερ απέναντι στη Σίτι, το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του τρίτου ομίλου του Champions League. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 2 HD.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να επαναλάβουν την εικόνα που παρουσίασαν με την Πόρτο, αλλά αυτή τη φορά να τη συνδυάσουν με ένα θετικό αποτέλεσμα, κάνοντας την υπέρβαση στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μέσα σε μια έδρα που η ήττα εξ αρχής θεωρείται εντός προγράμματος.

Ο Ολυμπιακός είναι το αουτσάιντερ, αλλά αυτό δεν θα τον εμποδίσει να ψάξει το κάτι παραπάνω απέναντι στο μεγάλο φαβορί του ομίλου του. Από την άλλη πλευρά, η Σίτι αναζητά τη νίκη, προκειμένου να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, που άφησε εκτός αποστολής τον Φορτούνη, με την επιστροφή του Καμαρά ετοιμάζεται να επαναφέρει και πάλι το 4-3-3, με τον Σα κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα τους Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ και Χολέμπας. Την τριάδα των χαφ θα συνθέσουν οι Εμβιλά, Μπουχαλάκης και Καμαρά, ενώ στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Βαλμπουενά, Μασούρας και Ελ Αραμπί.

Στον αντίποδα, ο Πεπ Γκουαρντιόλα, που δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αγουέρο, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3 και η πιθανή ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Έντερσον, Γουόκερ, Άκε, Ντίας, Κανσέλο, Γκιντογκάν, Ρόντρι, Ντε Μπρόινε, Μαχρέζ, Στέρλινγκ και Τόρες.

Την αναμέτρηση του «Έτιχαντ» θα διευθύνει ο Ισπανός Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ