Ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε σοβαρά – Αντί για φορείο, στο ιατρείο του γηπέδου υπήρχαν… ξαπλώστρες παραλίας – ΦΩΤΟ

Ντροπή και έντονο προβληματισμό προκαλεί το περιστατικό που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ερασιτεχνικού αγώνα ποδοσφαίρου στην Κεφαλονιά. Ο τερματοφύλακας των Πρόννων, ομάδας του τοπικού πρωταθλήματος, Σπήλιος Κάστης, συγκρούστηκε με ποδοσφαιριστή των Διλινάτων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην σπονδυλική στήλη και στον αυχένα.

Ο γιατρός του αγώνα έδωσε εντολή να έρθει γρήγορα ασθενοφόρο καθώς ο τραυματίας δεν μπορούσε να κινήσει του σώμα του.

Αμέσως προσπάθησαν να βρουν ένα φορείο αλλά το ιατρείο του γηπέδου ήταν… κλειδωμένο. Όταν ο πρόεδρος των Πρόννων έσπασε το παράθυρο και μπήκε μέσα διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε πουθενά φορείο, παρά μόνο μια στοίβα… ξαπλώστρες παραλίας!

Ταυτόχρονα το ασθενοφόρο από το Αργοστόλι καθυστέρησε υπερβολικά να φτάσει. Μπήκε στο γήπεδο περίπου 40 λεπτά μετά το ατύχημα. Ο Κάστης διεκομίσθη τελικά στο νοσοκομείο Αργοστολίου όπου, ευτυχώς, η μαγνητική έδειξε ότι δεν πειράχτηκε η σπονδυλική του στήλη, ωστόσο, έμεινε προληπτικά στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Τα γεγονότα αυτά αποτελούν ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, εν έτει 2017, με ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές να κινδυνεύουν σοβαρά την υγεία και τη σωματική τους ακεραιότητα εξαιτίας των ελλείψεων που υπάρχουν στα γήπεδα.

Πηγή πληροφοριών: efimeridakefalonia

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ