Πλησιάζει στον Ολυμπιακό: Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποχαιρέτησε τον Μιλουτίνοφ

Παρελθόν αποτελεί από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, με τη ρωσική ομάδα να ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών και να ευχαριστεί τον Σέρβο για την προσφορά του στον σύλλογο. Ο 28χρονος σέντερ, που ψάχνει το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του, βρίσκεται σε συζητήσεις με Ολυμπιακό και Βίρτους Μπολόνια.

Η ανακοίνωση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναφέρει τα εξής: «Σε ευχαριστούμε Νίκο. Με τη λήξη του συμβολαίου του, ο σέντερ Νίκολα Μιλουτίνοφ αποχωρεί από την ομάδα μας. Προς απογοήτευση όλων των φιλάθλων της ΤΣΣΚΑ, η τετραετής πορεία του Σέρβου σέντερ στην ομάδα μας έφτασε στο τέλος της».

Από την πλευρά του, ο Μιλουτίνοφ ανέφερε: «Είναι δύσκολο να πω αντίο σε όλους τους καταπληκτικούς συμπαίκτες, φίλους και οπαδούς που γνώρισα στην ΤΣΣΚΑ και στη Μόσχα. Απόλαυσα κάθε λεπτό που βρέθηκα και αγωνίστηκα εδώ. Ήταν μεγάλη τιμή να παίξω για ένα σπουδαίο και ιστορικό κλαμπ, αλλά είναι η ώρα να προχωρήσω. Εύχομαι τα καλύτερα και καλή τύχη σε όλους. Είμαι βέβαιος πως η ΤΣΣΚΑ θα βρεθεί ξανά στην κορυφή της Ευρώπης και θα ξανασυναντηθούμε».

Στη σεζόν που μας πέρασε, ο Μιλουτίνοφ είχε 16,1 πόντους και 9,1 ριμπάουντ στη VTB League.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ