Πλάνα για αντι-Τζεμπούρ

Πλάνα για αντι-Τζεμπούρ

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ είναι εδώ και καιρό σε αναζήτηση ομάδας στο εξωτερικό, οι τελευταίες πληροφορίες από την Τουρκία τον θέλουν να είναι σε διαπραγματεύσεις με την Μπούρσασπορ κι ο Ολυμπιακός θέλει να είναι έτοιμος για τον αντικαταστάτη του εφόσον πωληθεί τελικά ο Αλγερινός φορ.

Στο προσκήνιο είναι τα ονόματα του Ρολάντο Μπιάνκι, του 30χρονου στράικερ της Τορίνο με 65 γκολ την τελευταία πενταετία στο Καμπιονάτο, αλλά και του Κροάτη Μλάντεν Πέτριτς και του Αργεντίνου Χαβιέ Σαβιόλα, δίχως να αποκλείονται κινήσεις και σε άλλα μέτωπα.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν μήπως έρθει πρόταση για τον Τζεμπούρ, ο οποίος έχει άδεια έως την Τρίτη για να ταξιδέψει στο Ζέεφλεντ με την αποστολή.

Πέραν των δικαιολογημένων απουσιών των Τζεμπούρ, Ολαϊτάν, Κάρολ στο Ρέντη δεν ήταν σήμερα και οι Σουμπίνιο, Κάται, Γκρμπιτς, Μπουχαλάκης, Τζανακάκης που έχουν αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει για τη θέση του γυμναστή-εργοφυσιολόγου με τον καθηγητή φυσικής αγωγής Μανόλη Σμπώκο ο οποίος θα ενισχύσει το τιμ γυμναστών της ομάδας.

Την ικανοποίησή τους για την πρώτη προπόνηση με τον Ολυμπιακό εξέφρασαν με μηνύματά τους οι Ντομίνγκες και Ντε Βινσέντι. Για τον Τσόρι, μάλιστα, το ντεμπούτο του σε προπόνηση του Ολυμπιακού έχει γίνει φωτογραφικό θέμα στην πατρίδα του.

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ