Πήρε και Μπέλιτς ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Κρίστιαν Μπέλιτς, με τον 18χρονο Σέρβο χαφ να αποκτάται από τη Γουέστ Χαμ.

Ο νεαρός άσος αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου κι έχει ύψος 1.77, έχοντας γεννηθεί στο Σεντ Τρούιντεν του Βελγίου. Ξεκίνησε την καριέρα του στην πατρίδα του και στην OFK Βελιγραδίου, για να κάνει μετά το βήμα στην Αγγλία μόλις στα 15 του χρόνια, όταν πήρε μεταγραφή στα τμήματα υποδομής της Γουέστ Χαμ.

Στα «Σφυριά» βρισκόταν τα τελευταία σχεδόν τέσσερα χρόνια φτάνοντας μέχρι την ομάδα U23 και θεωρείται σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας του.

Ελπίζοντας να βρει ακόμη έναν παίκτη όπως ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς ο Ολυμπιακός κινήθηκε άμεσα και πήρε στις τάξεις του ακόμη έναν ελπιδοφόρο παίκτη της χώρας.

Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός απέκτησε το 75% των δικαιωμάτων του και το 25% το κράτησαν οι Άγγλοι.

Ο ίδιος ανακοίνωσε τη μεταγραφή του μέσω Instagram, λέγοντας πως «είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα με τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα μετά από μια μακρά μέρα στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα για τον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ τη Γουέστ Χαμ για τα 4 υπέροχα χρόνια».

Πηγή:filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ