ΦΩΤΟ-Το προσκύνημα του Πρίντεζη στην Τήνο

ΦΩΤΟ-Το προσκύνημα του Πρίντεζη στην Τήνο

Με ευλάβεια και σεβασμό πραγματοποίησε σήμερα 17 Ιουλίου 2014 το προσκύνημά του στην Μεγαλόχαρη, ο εκ Σύρου καταγόμενος Καλαθοσφαιριστής Γεώργιος Πρίντεζης.

Τον Καλαθοσφαιριστή υποδέχθηκε στο Ναό ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Νήσου Τήνου Πρωτ. Γεώργιος Φανερός, ο οποίος τον ευλόγησε και τον συνεχάρη για την άξια θαυμασμού πορεία του ως αθλητή αλλά και ιδιαίτερα ως άνθρωπο, για το σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο που τόσο έμπρακτα διαπράττει.

 

O Γεώργιος Πρίντεζης συγκινημένος βαθύτατα, μετά την προσκύνηση της Ιεράς Εικόνος της Μεγαλόχαρης, εξέφρασε τα ψυχικά και καρδιακά του συναισθήματα: «Παρ’ ότι η καταγωγή μου είναι από την Σύρο, και μπορεί να αναλογιστεί κανείς ότι είναι κοντά στην Παναγία της Τήνου, θεωρώ ότι σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και να βρισκόμουνα θα ερχόμουνα να προσκυνήσω την Θεία Χάρης Της στον ιερό αυτό τόπο. Έρχομαι κάθε χρόνο πριν από την αρχή της προετοιμασίας μου και μετά το τέλος της αγωνιστικής μου περιόδου. Βλέποντας να έρχεται πλήθος πιστών κάθε ηλικίας από κάθε άκρη της γης, είναι κάτι το οποίο μου δίνει πολύ δύναμη και ενέργεια. Εύχομαι όλα τα προβλήματα του κόσμου να επιλύονται με την βοήθεια του Θεού και η Εκκλησία να συνεχίζει το σημαντικό έργο της με συνέπεια και δύναμη…»

 

Πηγή: romfea.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ