ΦΩΤΟ – Τιμητική διάκριση για τον Ζαμπίδη

ΦΩΤΟ – Τιμητική διάκριση για τον Ζαμπίδη

 

Στην ετήσια εορτή των Νέων της Πάρου παρευρέθηκε ο Μιχάλης Ζαμπίδης την ημέρα του Αγίου Πνεύματος, ως επίσημος προσκεκλημένος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Παροναξίας Καλλίνικου, ο οποίος τον βραβεύσε για όλα όσα  έχει επιτύχει στην αγωνιστική του πορεία και για την προβολή της χώρας μας σε όλο τον κόσμο μέσω των διεθνών διακρίσεων του. Η παρουσία του Μιχάλη Ζαμπίδη στην ετήσια εορτή της νεολαίας του νησιού ήταν συμβολική και στόχο είχε να μεταλαμπαδεύσει ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής τις αξίες και το όραμα του στους νέους.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Παροναξίας Καλλίνικος εξήρε τον Πρωταθλητή μας για τις αθλητικές του επιδόσεις, το ήθος και τις αξίες του και εν συνεχεία του δώρισε τον επίσημο σταυρό της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής, τον επισημότερο έπαινο της Μητρόπολης Παροναξίας, καθώς και το ακρι��ές αντίγραφο της εικόνας της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής, ως σύμβολα έμπνευσης και δύναμης για τη μετέπειτα πορεία του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μιχάλης Ζαμπίδης είναι ο πρώτος εν ενεργεία αθλητής που βραβεύεται στην εορτή των Νέων της Πάρου.

 

Ο  Μιχάλης Ζαμπίδης ευχαρίστησε θερμά τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη για την τιμητική βράβευση και τον κόσμο που τον στηρίζει πάντα σε κάθε του βήμα και μοιράζεται μαζί του τους αγώνες του, στα πιο σκληρά ρινγκ που αγωνίζεται και εκπροσωπεί την Ελλάδα ανα τον κόσμο. Ακόμα, ο Μιχάλης Ζαμπίδης μίλησε για τις αξίες για τις οποίες αγωνίζεται, τη θρησκεία και την πατρίδα του, που λειτουργούν ως πηγή έμπνευσης και δύναμης. Όπως δήλωσε, ο σταυρός είναι το πρώτο πράγμα που κάνει πριν ανέβει στο ρινγκ και έχοντας την Ελληνική σημαία στο στήθος του, γονατίζει και ζητά τη στήριξη του Θεού για να βγει νικητής σε κάθε μάχη που πρόκειται να δώσει.

Ο Πάτερ Εμμανουήλ, που επιμελήθηκε την επιτυχημένη εκδήλωση της Νεότητας της Πάρου, υποδέχτηκε τον Μιχάλη Ζαμπίδη και τη μάνατζερ του Τόνια Φουσέκη, ενώ πλήθος κόσμου έσπευσε να συγχαρεί τον Πρωταθλητή μας, να τον γνωρίσει από κοντά και να φωτογραφηθεί μαζί του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ