ΦΩΤΟ-Πανό των οπαδών της Λίβερπουλ για την Θάτσερ

ΦΩΤΟ-Πανό των οπαδών της Λίβερπουλ για την Θάτσερ

Το είχαν προαναγγείλει και το έκαναν. Οι οπαδοί της Λίβερπουλ στον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τη Ρέντινγκ σήκωσαν πανό κατά της Μάργκαρετ Θάτσερ, που άφησε την τελευταία της πνοή πριν από μερικές μέρες.

Ο κόσμος των «κόκκινων» αντίθετα τίμησαν τους 96 νεκρούς από τα τραγικά γεγονότα του Χίλσμπορο, καθώς συμπληρώνονται 24 χρόνια στις 15 Απριλίου.

Για τους φίλους της Λίβερπουλ Μάργκαρετ Θάτσερ έχει συνδυάσει το όνομά της με την συγκεκριμένη τραγωδία το 1989, αφού την περίοδο εκείνη ήταν πρωθυπουργός της Αγγλίας, με βάση και τις αποκαλύψεις που ακολούθησαν και έκαναν λόφο και για ψευδής καταθέσεις για όσα συνέβησαν!«Justice for the 96», έγραφε ένα πανό, λόγια που σημαίνουν «δικαιοσύνη για τους 96 (νεκρούς)», ενώ το άλλο που έκανε αίσθηση ανέφερε… «You didn’t care when you lied, we don’t care that you died», δηλαδή «Δεν σε ένοιαξε που είπες ψέματα, δεν μας νοιάζει που πέθανες». Αυτό ήταν τα μηνύματα που θέλησαν να περάσουν οι οπαδοί των «κόκκινων» για τη Θάτσερ, μετά και το θάνατό της.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ