Φωτο-O «βράχος» του παγκόσμιου Γιαννιώτη
«Πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα κρύβεται μια δυναμική γυναίκα». Κλισέ αλλά πραγματικότητα. Απόλυτη επιβεβαίωση και η περίπτωση του Σπύρου Γιάννιώτη καθώς πίσω του βρίσκεται η όμορφη Ισμήνη.
Η εδώ και περίπου οκτώ χρόνια σύντροφος του Παγκόσμιου Πρωταθλητή και από πέρυσι σύζυγός του είναι η Ισμήνη Καλαντζή. Κατάγεται από την Πηγή Τρικάλων και γνώρισε το Σπύρο ένα βράδυ του 2005 στα μπουζούκια. Συγκεκριμένα, στο κέντρο, στο οποίο τραγουδούσε ο Γιώργος Μαζωνάκης. Εκεί βρέθηκαν και οι δύο, ο μεν Σπύρος με συναθλητές του για να γιορτάσουν μια επιτυχία. Η δε Ισμήνη στην ίδια παρέα με μια φίλη της που ήταν στην ομάδα.
Το… νερό δεν μπήκε στο αυλάκι με τη μια αλλά σιγά σιγά και κατέληξε τον Σεπτέμβριο του 2012 στα σκαλιά της εκκλησίας.
Η Ισμήνη είναι στο πλευρό του Σπύρου σε κάθε μεγάλη διοργάνωση αλλά κυρίως στην δύσκολη καθημερινότητα. Είναι δραστήρια κοπέλα που δεν κλείνεται στο σπίτι τους στο Καλαμάκι για να αναλάβει ρόλο παραδοσιακής νοικοκυράς απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, περνά την ημέρα της στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ του Σπύρου ενώ πρόσφατα δημιούργησε και το δικό της διαδικτυακό κατάστημα. Φτιάχνει «παντο-φλίτσες & άλλα μπιχλιμπιδάκια», όπως η ίδια αναφέρει στη σχετική ιστοσελίδα.
Όσον αφορά το επόμενο κοινό βήμα του Σπύρου και της Ισμήνης, η τελευταία δεν το έχει κρύψει. Ένα παιδί.
Πηγή: pamesprots.gr
