ΦΩΤΟ-Κούδας: Έτσι μουντζώνουν

ΦΩΤΟ-Κούδας: Έτσι μουντζώνουν

 

Άναυδοι έμειναν οι διαιτητές (βετεράνοι και εν ενεργεία) στον σύνδεσμο διαιτητών Θεσσαλονίκης, στo πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε και παρόντες ήταν οι Γιώργος Κούδας, Ντίνος Κούης και Κώστας Αϊδινίου.

Ο «Μεγαλέξανδρος» του ελληνικού ποδοσφαίρου με αφορμή την πρόσφατη αποβολή του Σαλπιγγίδη στα Χανιά από τον διαιτητή Δελφάκη, στην ομιλία του θυμήθηκε και δικές του αποβολές. Μάλιστα σηκώθηκε όρθιος, ύψωσε τα δύο του χέρια και μούντζωσε με χαρακτηριστικό τρόπο.

Και είπε στους «εμβρόντητους» διαιτητές: «Έτσι μουντζώνουν. Και με τα δύο χέρια είχα μουντζώσει διαιτητή σε έναν αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. Τότε, είχα φύγει από κανονική θέση πίσω από το κέντρο και επόπτης και διαιτητής με υπέδειξαν οφσάιντ ! Σήκωσα και τα δύο χέρια μου, τους μούντζωσα, αποβλήθηκα και πήγα στα αποδυτήρια. Αυτή είναι η πραγματική μούντζα. Και όχι αυτό που προσπαθούν να περάσουν στον Σαλπιγγίδη που άδικα αποβλήθηκε από τον διαιτητή Δελφάκη. Είναι λάθος να στοχοποιούν τον Δημήτρη που έχει δείξει ήθος σε όλη την καριέρα του».

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ