ΦΩΤΟ-Η φιέστα του Παναθηναϊκού

ΦΩΤΟ-Η φιέστα του Παναθηναϊκού

Ολοκληρώθηκε η φιέστα  του Πρωταθλητή και Κυπελλούχου Ελλάδας, Παναθηναϊκού στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

 

 

Στον “πράσινο” εμφύλιο αναμετρήθηκαν από την μία οι Σχορτσανίτης, Μπράμος, Διαμαντίδης, Γκιστ, Γκουίν, Ξανθόπουλος και Χαραλαμπόπουλος και Κάρι, Ματσιούλις, Διαμαντάκος, Ούκιτς, Λάσμε, Τσαρτσαρής, Γιαννόπουλος και Σκορδίλης απ’ την άλλη πλευρά. Το τελικό σκορ ήταν 27-37.

Ο  πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης έκανε την απονομή στους Πρωταθλητές για τη σεζόν 2012-2013 και στη συνέχεια ένας-ένας οι παίκτες υπό τους ήχους του “We are the champions” ύψωσαν την κούπα, με τον κόσμο να τους αποθεώνει στις κερκίδες.

 

 

Το μήνυμα του Θανάση Γιαννακόπουλου: «Φίλοι μου αγαπημένοι σας μιλάει ο Θανάσης, ο δικός σας Θανάσης. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους εσάς που ήρθατε στην γιορτή μας. Αυτή η γιορτή είναι δική σας γιορτή γιατί σταθήκατε κοντά στην ομάδα. Πάνω από όλα συγχαρητήρια σε προπονητή. Και ειδικά στον Τσαρτσαρή ο οποίος για πάνω από 10 χρόνια βοήθησε όσο μπορούσε για να κατακτήσει τίτλους ο Παναθηναϊκός. Τώρα θέλω να κάνετε ησυχία και να ακούσετε ευτράπελο. Πέρσι τέτοιο καιρό ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έλεγε «Που σαι Θανάση;». Του απαντάω ότι «Είμαι εδώ». και δίνω μια υπόσχεση. Ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι για ακόμη 10 χρόνια. Ο Παναγιώτης που θα είναι;»

 

Πηγή:pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ