ΦΩΤΟ-‘Αη Βασίλης ο Φέντερερ

ΦΩΤΟ-‘Αη Βασίλης ο Φέντερερ

Με εορταστική διάθεση, ο Ρότζερ Φέντερερ άνοιξε για άλλη μια φορά διάλογο με τους φαν του μέσω twitter και προσπάθησε να απαντήσει σε όσο το δυνατόν περισσότερα πρωτότυπα ερωτήματα…

Ο βασιλιάς, μάλιστα, είναι… τόσο μέσα στο κλίμα των ημερών, που όχι μόνο έδειξε το στολισμένο δέντρο του, αλλά και φωτογραφήθηκε με σκουφάκι του Άη Βασίλη!

Για σχεδόν δύο ώρες οι χιλιάδες θαυμαστές του… εκλιπαρούσαν για μία απάντηση, αλλά ήταν αδύνατον για τον 32χρονο σούπερ σταρ να τους αφήσει όλους ικανοποιημένους. Κάποια στιγμή ζήτησε και βοήθεια, καθώς είχε μπροστά του 4.500 αναπάντητες ερωτήσεις!

Πρόλαβε, πάντως, να πει μια κουβέντα στους Πατ Ράφτερ και Τζον Μάκενροου, που δεν δίστασαν να λάβουν μέρος στο καθιερωμένο πια AskRF. Ο βετεράνος Αυστραλός ρώτησε τον Ρότζερ πότε θα ενταχθεί στο Champions Tour, προκειμένου να προσπαθήσει για την πρώτη νίκη σε βάρος του. Η απάντηση του Φεντ; “Θα μείνω στην ΑΤΡ όσο μπορώ, για να μην χρειαστεί να σε αντιμετωπίσω ξανά”.

Ο ιδιόρρυθμος Αμερικανός, από την πλευρά του, ξέρει πάντα πώς να ξεχωρίζει. “Πότε θα αρχίσεις να με χρησιμοποιείς ως σύμβουλο τέχνης; Καλή χρονιά”. Ο Ελβετός τού απάντησε ότι θα συζητήσουν το θέμα στην Αυστραλία.

Ο Νο.6 τενίστας στον κόσμο έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν και η πρώτη του επίσημη εμφάνιση θα γίνει στο τουρνουά του Μπρισμπέιν, που ξεκινάει στις 29 του μήνα.

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ