Πέθανε 18χρονη πυγμάχος – Η στιγμή που καταρρέει στο ρινγκ – BINTEO

Σοκ στην πυγμαχία από τον θάνατο 18χρονης αθλήτριας. H Μεξικανή πυγμάχος Ζανέτ Ζακάριας Ζαπάτα, κατέρρευσε το περασμένο Σάββατο μέσα στο ρινγκ έπειτα από γροθιές που δέχθηκε από την αντίπαλό της, Μαρί-Πιερ Χόουλ. Η αθλήτρια νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση και τελικά κατέληξε.

Οι γροθιές που δέχθηκε η πυγμάχος

Η 18χρονη Μεξικανή έλαβε μέρος στο γκαλά πυγμαχίας Groupe Yvon Michel (GYM), που διεξήχθη στο Μόντρεαλ, χάνοντας από την Καναδή, Μέρι-Πιερ Χουλ, στον τέταρτο γύρο.

Η Ζαπάτα κατέρρευσε όταν δέχτηκε ένα δυνατό σερί γροθιών και αποχώρησε από το ρινγκ σε φορείο, προκειμένου να διακομισθεί στο νοσοκομείο, όπου πέντε ημέρες μετά έφυγε από τη ζωή.

Η στιγμή που η 18χρονη πυγμάχος καταρρέει μέσα στο ρινγκ

«Με μεγάλη θλίψη και οδύνη, μάθαμε, από έναν εκπρόσωπο της οικογένειάς της, ότι η Ζανέτ Ζακάριας Ζαπάτα, πέθανε σήμερα το απόγευμα στις 3:45 μ.μ.», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του ομίλου «Yvon Michel», που προωθούσε την νεαρή Μεξικανή πυγμάχο.

«Ολόκληρη η ομάδα του Yvon Michel Group είναι εξαιρετικά αναστατωμένη από αυτήν την οδυνηρή είδηση», προστίθεται στην ανακοίνωση από την εταιρεία.

Η Χουλ σε ανάρτησή της την περασμένη Δευτέρα στο Facebook, έγραψε: «Η πυγμαχία εμπεριέχει πολλούς κινδύνους. Είναι η δουλειά μας, το πάθος μας. Ποτέ, όμως, δεν έχω πρόθεση να τραυματίσω σοβαρά κάποια αντίπαλο»

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ