Περπέρογλου: Δικαιωμένος που ήρθα στον Ολυμπιακό

Περπέρογλου: Δικαιωμένος που ήρθα στον Ολυμπιακό

 

Δικαιωμένος για την επιλογή του να φύγει από τον Παναθηναϊκό και να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό νιώθει ο Στράτος Περπέρογλου πριν την πρώτη συμμετοχή του σε Φάιναλ Φορ με τους ερυθρόλευκους.

Προσωπικά για τον 29χρόνο φόργουορντ, είναι το τέταρτο τα τελευταία πέντε χρόνια, καθώς προηγήθηκαν τρία με τον Παναθηναϊκό.

Για τον Περπέρογλου δεν υπάρχουν μυστικά επιτυχίας σε ένα Φάιναλ Φορ: «Είναι μια γιορτή του μπάσκετ, την οποία πρέπει να ευχαριστηθείς, να δώσεις ότι καλύτερο μπορείς και στο τέλος να δεις τι έκανες».

Ο «Πέρπε» επισημαίνει ότι είναι πολύ μεγάλη επιτυχία για τους «ερυθρόλευκους» ότι μετά την κατάκτηση του τίτλου της Ευρωλίγκας της περασμένης σεζόν, βρίσκονται ξανά στο Φάιναλ Φορ και ότι θα πρόκειται για άθλο εάν καταφέρουν να κάνουν το «back to back». Σχετικά με τον αποψινό (7 μ.μ., Real FM 97,8) ημιτελικό με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ τονίζει ότι: «Η ομάδα μας έχει δείξει πολύ ισχυρό χαρακτήρα την φετινή σεζόν, αλλά κακά τα ψέματα σε ένα Φάιναλ Φορ πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος από το πρώτο λεπτό και να έχεις σταθερή απόδοση, διότι οι αντίπαλοι μας είναι πολύ ποιοτικοί και δύσκολα θα επιτρέψουν μεγάλες ανατροπές».

 

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Στράτου Περπέρογλου στο pamesports.gr .

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ