Πέμπτος ο Rossi… στη λίστα Forbes

Πέμπτος ο Rossi… στη λίστα Forbes

Ο Valentino Rossi βρίσκεται στην πέμπτη θέση της λίστας του Forbes με τους πιο ακριβοπληρωμένους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, χάρη στο ετήσιο εισόδημα των 22 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο «Γιατρός» κατέλαβε την πέμπτη θέση στη λίστα και αποτελεί τον μόνο μοτοσικλετιστή στη δεκάδα, η οποία είναι γεμάτη από πιλότους της Formula 1 και οδηγούς Nascar. O εφτά φορές πρωταθλητής των MotoGP, μάλιστα, δέχθηκε να επιστρέψει πέρσι στην ομάδα της Yamaha με μειωμένο μισθό, σε σύγκριση με αυτόν που εξασφάλιζε προηγούμενα χρόνια.

Ο Rossi, λοιπόν, είχε κέρδη 22 εκατομμυρίων και έμεινε πίσω από τους δύο πιο ακριβοπληρωμένους σταρ του μηχανοκίνητου αθλητισμού και συγκεκριμένα της Formula 1: τον Lewis Hamilton, ο οποίος έβγαλε 27,5 εκατομμύρια δολάρια και κατέλαβε τη δεύτερη θέση και τον Fernado Alonso, ο οποίος έβγαλε 30 εκατομμύρια και κατέλαβε την κορυφή της λίστας.

Στην τρίτη και τέταρτη θέση βρίσκονται οι Dale Earnhardt Jr (οδηγός των Nascar, με κέρδη 26 εκατομμυρίων) και Jimmie Johnson (επίσης οδηγός των Nascar, με κέρδη 24 εκατομμυρίων).

ΠΗΓΗ: mototriti.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ