Πεδουλάκης:Μεγάλη πρόκληση η Μπαρτσελόνα

Πεδουλάκης:Μεγάλη πρόκληση η Μπαρτσελόνα

«Έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη πρόκληση», δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης για την σειρά των πλέι οφ με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα και τόνισε ότι η σημερινή συνάντηση κρίθηκε στα μεγάλα σουτ.

«Έγινε κλειστό ματς με δύναμη και έμφαση στις άμυνες», ήταν το πρώτο σχόλιο του προπονητή του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ. Ο Πεδουλάκης στην συνέχεια επισήμανε ότι: «Η ΤΣΣΚΑ έχει την ευχέρεια να χρησιμοποιεί πολλά σχήματα. Μέσα από άμυνα μείναμε στον αγώνα, γιατί στην επίθεση είχαμε πρόβλημα λόγω της κούρασης των επιθετικών ατού μας από τους συνεχόμενους αγώνες. Ο αγώνας κρίθηκε στα μεγάλα σουτ. Η ΤΣΣΚΑ ήταν πιο ήρεμη. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Έχουμε μπροστά μας μεγάλη πρόκληση. Πρέπει να ανασυνταχθούμε για το καλύτερο στα πλέι οφ. Πάντα όταν πετυχαίνεις ένα στόχο, ετοιμάζεσαι για τον επόμενο».

Σε ερώτηση για τις αναμετρήσεις με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα, ο κόουτς του «εξάστερου» σχολίασε ότι: «Για μας είναι ένα πρόβλημα τα συνεχόμενα ματς, γιατί έχουμε μικρό ροτέισον την φετινή σεζόν. Η Μπαρτσελόνα έχει μεγάλο… βάθος. Η απώλεια του Πιτ Μάικλ είναι σημαντική για τον αντίπαλο μας, αλλά η Μπαρτσελόνα έχει το «βάθος» και την ποιότητα να τον αντικαταστήσει».

Σε άλλη ερώτηση εάν ο Παναθηναϊκός ασχολήθηκε με το ενδεχόμενο να έχει τον Ολυμπιακό αντίπαλο στα πλέι οφ, ο Πεδουλάκης απάντησε ότι: «Τα… σενάρια εξιτάρουν τους φιλάθλους και τους δημοσιογράφους. Δεν ασχοληθήκαμε με τα άλλα ματς. Απόδειξη ότι ο δικός μας αγώνας τελείωσε πρώτος. Και ο Ολυμπιακός και η Μπαρτσελόνα είναι εξαιρετικές ομάδες. Δεν μπήκαμε στην διαδικασία ποιόν θα αντιμετωπίσουμε».

Σε ερώτηση σχετικά με την εμφάνιση του Δημήτρη Διαμαντίδη και το γεγονός ότι τελείωσε το ματς χωρίς πόντο, ο κόουτς των «πρασίνων» απάντησε ότι: «Είναι πως θα το δεις το ποτήρι, μισοάδειο ή μισογεμάτο. Ελάχιστα παιδιά της ομάδας μας έχουν παίξει σε αυτό το επίπεδο. Ο Δημήτρης έχει χάσει τον ρυθμό του, γιατί έμεινε εκτός προπονήσεων για οκτώ μέρες. Είναι κέρδος ότι παρουσιαστήκαμε ανταγωνιστική απέναντι στην ομάδα με το μεγαλύτερο μπάτζετ της Ευρώπης, χωρίς τον Δημήτρη. Ο Δημήτρης έχει βοηθήσει πολύ και θα έρθει στην πορεία. Είναι κέρδος ότι με τα υπόλοιπα παιδιά μείναμε στον αγώνα μέχρι το τέλος».

«Στο αμυντικό κομμάτι ήμασταν εξαιρετικοί», παρατήρησε ο Πεδουλάκης για την σημερινή αναμέτρηση. «Εκείνο, που μας… πόνεσε στο «Τοπ 16» ήταν ότι παίξαμε στο πρώτο γύρο χωρίς τους δύο βασικούς δημιουργούς μας».

«Το παιχνίδι είχε πολύ τακτική», σχολίασε ακόμη ο προπονητής του Παναθηναϊκού. «Ο Τσαρτσαρής ήταν σήμερα ο καλύτερος δημιουργός μας. Το παιχνίδι ήθελε πολύ σκέψη και ο Γκιστ μαθαίνει ακόμη. Η ΤΣΣΚΑ εκμεταλλεύεται όλα τα λάθη και ο Τσαρτσαρής, που προέρχεται από ένα σπουδαίο προπονητικό πρόγραμμα παίζει περισσότερο με μυαλό».

«Είχαμε πρόβλημα στα πρώτα δύο, τρία λεπτά με τις περιστροφές, το διορθώσαμε και κλείσαμε το δεκάλεπτο με παθητικό 14 πόντους», παρατήρησε ο Πεδουλάκης. «Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έπαιξε σαν λίμπερο στην άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο και γι’ αυτό δίναμε τα σουτ, όπως εκείνα, που επιχείρησε ο Παπαλουκάς».

ΠΗΓΗ:pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ