Παροξυσμός για το πρώτο ντέρμπι των “αιωνίων”

Η νέα αγωνιστική σεζόν στο μπάσκετ αρχίζει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που… άρχισε και την τελευταία διετία! Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συγκρούονται απόψε στις 21:00 στο άδειο, λόγω τιμωρίας, ΣΕΦ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου με έπαθλο το εισιτήριο για τους “4” του θεσμού, εκεί όπου βρίσκονται ήδη ΠΑΟΚ και Άρης.

Με φόρα από το περσινό 5-0, μετά από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να ξεκινήσουν με το “δεξί” τη σεζόν χωρίς όμως τη συμπαράσταση των οπαδών τους, λόγω της τιμωρίας της έδρας της ομάδας.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος καταστρώνει τα αγωνιστικά πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στον τραυματία Χάντερ, αλλά και στον Καββαδά, ο οποίος βρίσκεται στη Νότια Κορέα με την Εθνική Ενόπλων.

Στον αντίποδα ο τεχνικός του “τριφυλλιού”, Σάσα Τζόρτζεβιτς, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Παππά και Μποχωρίδη, ενώ αντίθετα ο Τζέιμς Γκιστ θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας, καθώς εξέτισε την τιμωρία του.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει το απόγευμα για το Φάληρο από το ξενοδοχείο “Caravel”, εκεί όπου θα συγκεντρωθούν οι οπαδοί της ομάδας προκειμένου να εμψυχώσουν τους “Πράσινους”.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Γκόντας, Αναστόπουλος και Κορομηλάς.

Το επόμενο ραντεβού μεταξύ των δύο “αιωνίων’ δεν θα αργήσει, καθώς την προσεχή Δευτέρα είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το ματς πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ.

ΠΗΓΗ: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ