Καλάθης: Αβέβαιο το μέλλον του στον Παναθηναϊκό – Η κίνηση του Γιαννακόπουλου που “φούντωσε” τις φήμες

Η πανδημία του κορονοϊού αναμένεται να επηρεάσει το μπάτζετ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για την επόμενη περίοδο, με το συμβόλαιο του Νικ Καλάθη να είναι ένα μεγάλο “αγκάθι”. Ο αρχηγός της ομάδας έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο μαζί της, όμως δεν αποκλείεται να αποχωρήσει, αφού το συμβόλαιό του που ξεπερνά τα δύο εκατομμύρια ευρώ είναι δυσβάσταχτο για το “τριφύλλι”.

Η φημολογία περί αποχώρησης του Νικ Καλάθη φουντώνει φουντώσει μετά την κίνηση του μεγαλομετόχου της ομάδας, Δημήτρη Γιαννακόπουλου να τον κάνει unfollow στο Instagram. Ο ισχυρός άνδρας των “πρασίνων” δεν τον ακολουθεί στο συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο, κι έτσι συνεχίζεται η… κουβέντα για την παρουσία του Νικ Καλάθη στην ομάδα.

Το συμβόλαιο του Νικ Καλάθη είναι το υψηλότερο στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και όπως είναι φυσικό απασχολεί τους παράγοντες του που προσπαθούν να συμμαζέψουν τα οικονομικά του ενόψει της επόμενης σεζόν. Πάντως είναι ήδη αρκετές οι ομάδες που θα ήθελαν να αποκτήσουν τον αρχηγό του “τριφυλλιού” και μία από αυτές είναι η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, κυρίως λόγω της παρουσίας του Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο της.

Οι Ρώσοι διαψεύδουν προς το παρόν τα πάντα, αφού δεν γνωρίζουν ακόμη το μπάτζετ τους, αλλά και σε ποια διοργάνωση θα συμμετάσχουν. Πάντως ελπίζουν ότι θα αγωνιστούν στην Euroleague μέσω της wild card, όπως έκαναν και φέτος.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ