Παπαπέτρου: Πιστεύουμε στην πρόκριση

O Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν συνάντησε δυσκολίες απέναντι στην Νταρουσάφακα (67-91), με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να ισοφαρίζει το προσωπικό του ρεκόρ πόντων με 18. Ο 24χρονος φόργουορντ βρέθηκε σε πολύ καλό βράδυ και βοήθησε σημαντικά την ομάδα του Ρικ Πιτίνο να φτάσει στην επικράτηση, ενώ μιλώντας για την πορεία του “τριφυλλιού” αναφέρθηκε και στον Γιώργο Παπαγιάννη.

“Έχουμε κάνει βήματα προόδου. Όλοι οι παίκτες έχουν ανεβάσει την απόδοσή τους κι αυτό βοηθά συνολικά. Καμία έδρα δεν είναι εύκολη. Σήμερα εμείς κάναμε το παιχνίδι να φαίνεται πιο εύκολο. Όλα ξεκινούν από την άμυνα, έχουμε ανεβάσει πολύ την απόδοσή μας σε αυτή. Είχαμε 12 κλεψίματα, κάνουμε πολλά deflections, μπαίνουμε σε αυτή τη νοοτροπία. Ξέρουμε ότι δουλεύουμε σωστά”, δήλωσε αρχικά ο Ιωάννης Παπαπέτρου που αναφέρθηκε στις πιθανότητες πρόκρισης της ομάδας του.

“Ξεκάθαρα πιστεύουμε στην πρόκριση. Αν δεν το πιστεύαμε, δεν θα ήμασταν καν εδώ. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος, να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι”, τόνισε ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ που μίλησε και για την προσωπική του απόδοση. “Νιώθω πολύ καλά. Νιώθω ότι μπορώ να βοηθώ την ομάδα σε πολλά πράγματα. Ο κόουτς με εμπιστεύεται και αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη”.

Τέλος ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Γιώργο Παπαγιάννη. “Ο Παπαγιάννης έχει κάνει μεγάλη εκτόξευση. Είναι πολύ σημαντικό αυτό, γιατί μπορεί να απογειώσει την ομάδα. Έχει δουλέψει πολύ σκληρά κι αυτό φαίνεται. Είναι κυρίαρχος και στις δύο πλευρές του γηπέδου και το πιο σημαντικό είναι να έχει σταθερότητα”.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ