ΠΑΟΚ – Τα πλάνα του Λουτσέσκου για τη ρεβάνς με Βασιλεία

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του είχαν την ευκαιρία να πάρουν χθες μία πρώτη γεύση από την έδρα της Βασιλείας όπου ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να υπερασπιστεί το προβάδισμα του πρώτου αγώνα (2-1) και να σφραγίσει την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Το χθεσινό προπονητικό πρόγραμμα στο Σαιντ Τζέικομπ Παρκ ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση του σημερινού αγώνα, με την ομάδα να δουλεύει πάνω στον τομέα της ανάπτυξης.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στα τελειώματα και διπλό στο μισό γήπεδο.

Όσον αφορά την πιθανή αυριανή ενδεκάδα, ο Ρουμάνος τεχνικός σκέφτεται να παρατάξει την ίδια σύνθεση με τον πρώτο αγώνα με μια μικρή διαφοροποίηση. Να ξεκινήσει ο Ελ Καντουρί στη θέση του Ζαμπά.

Συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Πασχαλάκης. Πλάγια μπακ θα είναι οι Μάτος και Βιεϊρίνια, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται ο Κρέσπο με τον Βαρέλα. Στα χαφ θα είναι οι Μαουρίτσιο και Κάνιας με τον Πέλκα να έχει τον ρόλο του δεκαριού. Αριστερά στα εξτρέμ θα είναι ο Ελ Καντουρί και ο Λημνιός δεξιά, ενώ φουνταριστός θα ξεκινήσει ο Πρίγιοβιτς.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ