ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Τι είπε ο Δώνης για το πέναλτι που δόθηκε

Στην κακή απόδοση του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Όπως είπε όμως, δεν υπήρχε παράβαση στο πέναλτι που δόθηκε από τον Ελβετό διαιτητή Σέρερ, στη φάση του 33ου λεπτού. Υπόδειξη που όπως είπε, έβγαλε την πίεση από τον δικέφαλο του Βορρά.

«Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς με τον ΠΑΟΚ να έχει καθαρό σκορ. Είχαμε καλό πρώτο ημίχρονο, ισορροπημένο από τις δύο ομάδες με καλό τέμπο, χωρίς καθαρές ευκαιρίες. Είχαμε σημαντικές προϋποθέσεις για να γίνουμε επικίνδυνοι. Ο ΠΑΟΚ είχε μεγαλύτερη πίεση για το αποτέλεσμα. Το πέναλτι που δόθηκε και το είδα πριν από λίγο, δεν υπάρχει και έβγαλε την πίεση από τον ΠΑΟΚ. Από την άλλη πλευρά ακόμα και όταν είχαμε κατά διαστήματα τον έλεγχο του παιχνιδιού, ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ επικίνδυνος. Αυτό που πρέπει να μας προβληματίσει είναι η απόδοση μας στο δεύτερο μέρος, δώσαμε τέσσερις καθαρές ευκαιρίες στον αντίπαλο μετά από καιρό, δεν είχαμε σταθερότητα στο μυαλό μας και η εικόνα του δεύτερου μέρους ήταν κακή για μας. Είναι ένα δύσκολο αποτέλεσμα, όμως επειδή στο ποδόσφαιρο γίνονται πολλά πράγματα, θα προσπαθήσουμε στο παιχνίδι της Τετάρτης να παίξουμε πολύ καλά και να κερδίσουμε, άσχετα αν θα μας οδηγήσει στην πρόκριση ή στον αποκλεισμό».

Για την αλλαγή του Χατζηγιοβάνη, ο Δώνης τόνισε πως «το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετική ιστορία στο ποδόσφαιρο. Έχουμε ένα συγκεκριμένο στιλ παιχνιδιού και αυτό ακολουθούμε. Αναφορικά με τον Χατζηγιοβάνη, είχε τεράστιο θέμα δυνάμεων από το πρώτο ημίχρονο, από το 30ο λεπτό σκεφτόμουν να τον αλλάξω. Η αλλαγή έγινε γιατί τον εγκατέλειψαν οι δυνάμεις του».Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανάρτησή της στο twitter πήρε θέση για τη φάση του πέναλτι τονίζοντας πως ο Ινσούα βρίσκει την μπάλα.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «33′ Ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ινσούα στον Πέλκα, αν και ο Αργεντινός βρίσκει τη μπάλα».

Πηγή: ΑΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ