ΠΑΟΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ: 5-1- Μεγάλη νίκη και πρόκριση στους «8» του Conference League

Ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην κατάμεστη Τούμπα, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να παίρνει την μεγάλη πρόκριση για την προημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League.

Στο 27′ ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ και έκανε το 1 – 0. Εκτέλεση κόρνερ, κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι από τον Κουλιεράκη και ο Μπάμπα ήρθε στο δεύτερο δοκάρι για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 34′ ήρθε το δεύτερο γκολ για τον δικέφαλο του βορρά. Ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-0 με Κουλιεράκη, με μακρινό σουτ. Η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό, άλλαξε πορεία και κατέληξε στο βάθος της εστίας του Νέβιστιτς.

Λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου ημίχρονου, στο 42′, ο ΠΑΟΚ έκανε το 3-0 με τρομερή κεφαλιά του Μπράντον Τόμας.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Ντιναμό μείωσε, κάνοντας το 3-1. Το γκολ στο 49′ πέτυχε ο Χότζα. Ύστερα από επίθεση των φιλοξενούμενων στα αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Κοσοβάρο εξτρέμ που με ξερό σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Κοτάρσκι.

Ο ΠΑΟΚ έκανε το 4-1 στο 73′ , ξανά με τον Κουλιεράκη, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το στήθος από κοντινή απόσταση.

Στο 87′ ο ΠΑΟΚ έκανε το 5-1 με τον Ζίβκοβιτς να ευστοχεί σε πέναλτι.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ