ΠΑΟΚ – Άγιαξ 1-2 (Τελικό)

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην Τούμπα με 2-1 από τον ‘Αγιαξ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, αν και προερχόταν από το 1-1 του Άμστερνταμ.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» προηγήθηκε στο σκορ στο 4′ με τον Στέφανο Αθανασιάδη για να έρθει στο 45′ ο Κλάασεν να ισοφαρίσει με πέναλτι σε 1-1 και να δώσει τη χαριστική βολή στο 87′.

Έτσι ο ΠΑΟΚ δεν θα συνεχίσει την προσπάθεια του στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά θα προσπαθήσει μέσω των πλέι οφ να βρεθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ιβιτς: Η ζωή συνεχίζεται

«Δεν κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα», είπε ο Βλάνταν Ίβιτς μετά από τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τον Άγιαξ, αλλά έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα.

Οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

«Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Δεν κερδίζει η καλύτερη ομάδα. Είχαμε κλασικές ευκαιρίες, ο αντίπαλός μας δεν έκανε κάποια ευκαιρία εκτός αυτής στο 1ο ημίχρονο με το χέρι. Χωρίς ευκαιρία μας κερδίσανε και μας φέρνει πίκρα. Συνεχίζουμε και σηκώνουμε κεφάλι. Περιμένουμε τον επόμενο αντίπαλο και έχουμε άλλες δύο εβδομάδες μέχρι το επόμενο ματς. Έχουμε έμπειρους παίκτες με προσωπικότητα και αυτή τη στιγμή είμαστε απογοητευμένοι. Η ζωή συνεχίζεται και έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ξεκινήσαμε να χτίσουμε κάτι και θα συνεχίσουμε».

Για το αν έχει πει κάτι στους παίκτες του: «Τους έδωσε συγχαρητήρια για την εμφάνιση και την προσπάθεια. Οι παίκτες μου ήταν αυτοί που έδωσαν το 100% και έχουνε κάνει ένα μεγάλο παιχνίδι. Ήταν πειθαρχημένοι, δυνατοί και δεν μπορώ να πω κάτι που δεν πήγε καλά. Παίξαμε με μια ομάδα που έχει μεγάλη ιστορία στο Champions League. Δεν μπορώ να πω ότι κάτι δεν πήγε καλά εκτός από το αποτέλεσμα».

Για τις χαμένες ευκαιρίες: «Και στο πρώτο ματς είχαμε ευκαιρίες. Βάλαμε συνολικά δύο γκολ. Κάποιες φορές το γκολ μπαίνει χωρίς ευκαιρία, όπως σήμερα έκανε ο αντίπαλος. Δουλεύουμε σε αυτό το κομμάτι. Οι παίκτες που έχασαν τις ευκαιρίες είναι λογικό να είναι πιο απογοητευμένοι»

Για τη διαιτησία: «Δεν θα σχολιάσω τους διαιτητές».

Για αυτό που δεν πήγε καλά: «Όταν σκέφτομαι μετά το ματς τι έχει συμβεί, όταν ο αντίπαλος δεν είχε ευκαιρίες και εμείς 4-5 τι έχω να πω; Αν ήταν αντίθετα τα πράγματα ίσως σκεφτόμουνα κάτι διαφορετικό. Τώρα αν έκανα αλλαγή τον Μυστακίδη ή δεν έβαλα κάποιον άλλον τι να πω; Πιστεύω όσοι μπήκαν βοήθησαν την ομάδα, αλλά δυστυχώς δεχθήκαμε γκολ στο τέλος και δεν είχαμε χρόνο να το γυρίσουμε».

ΠΗΓΗ: Pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ