Παντελίδης: Συγγνώμη από τον κόσμο

Ο Σάββας Παντελίδης έκρινε ότι η αποβολή του Κουέστα διαμόρφωσε το παιχνίδι του Άρη με τον Παναιτωλικό, ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο και ξεκαθάρισε ότι δεν ζητάει πίστωση χρόνου.

Ο προπονητής του Άρη είπε αρχικά: «Θέλω να πω αυτό που νιώθω και να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο γιατί παρά την προσπάθεια που κάναμε δεν τον ευχαριστήσαμε. Το καθοριστικό σημείο του αγώνα είναι η αποβολή στη φάση του πέναλτι. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό. Εκεί χάνεται η ισορροπία γιατί είχαμε ξεκινήσει σωστά, με ηρεμία, με κατοχή μπάλας και φάνηκε ότι θα πετυχαίναμε κάτι. Τα παιδιά έκαναν προσπάθεια, αλλά πληρώνουμε το κάθε λάθος μας.… δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι αυτή τη στιγμή από το να πούμε ότι μόνο με δουλειά θα γυρίσουμε τα πράγματα».

Σε ερώτηση για το τι σκοπεύει να κάνει μετά τη δεύτερη διαδοχική ήττα, απάντησε… «τον μόνο τρόπο που ξέρω είναι η δουλειά. Δεν θα καταδικάσουμε κανέναν. Δεν ξέρω άλλον τρόπο για να πετύχεις πράγματα», ενώ σχετικά με το αν άλλαξε κάτι σε σχέση με τα πρώτα συμπεράσματά του, απάντησε… «όχι. Ό,τι έχω δει, αυτό βλέπω και τώρα».

Ρωτήθηκε για το πώς θα ξεπεράσει η ομάδα την κρίση στην οποία βρίσκεται και είπε: «Πριν έρθω έκανα μια κουβέντα με τα παιδιά για δύο λεπτά. Τους είπα ότι όταν τα πράγματα είναι εύκολα όλοι θέλουμε να είμαστε κομμάτι της ομάδας γιατί είμαστε χαρούμενοι. Όταν όμως είναι δύσκολα καταλαβαίνεις τη διαφορά του παιδιού με τον άνθρωπο. Πρέπει να δείξεις ότι μπορείς και να γυρίσεις τα πράγματα υπέρ».

Για τις έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου, είπε… «εξακολουθώ να μη ζητάω χρόνο και υπομονή. Αν δεν μέναμε με δέκα παίκτες θα βλέπαμε ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Γιατί η ομάδα ξεκίνησε δείχνοντας ότι είναι στο σωστό δρόμο, έβρισκε διαδρόμους και θα ήταν αφεντικό του αγώνα. Δεν θέλω να καταδικάσω κανέναν. Ακόμη και από το 30ό λεπτό που ήμασταν με παίκτη λιγότερο, δεχθήκαμε μόλις τρεις ευκαιρίες από τον αντίπαλοι. Τα παιδιά πάλεψαν αλλά θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί».Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ