Πανό και συνθήματα κατά των Τούρκων στο Ρέθυμνο

Η τουρκική εισβολή στη Βόρεια Συρία έγινε αφορμή για ένταση και διακοπή στην αναμέτρηση του Socca World Cup ανάμεσα στη Βραζιλία και την Τουρκία που διεξάγεται στο Ρέθυμνο.

Συγκεκριμένα στο 9o λεπτό της αναμέτρησης στο κέντρο του γηπέδου υπήρξε μια ομάδα θεατών που ανέβασε ένα πανό το οποίο έγραφε: “Against Turkish Fascism” ενώ φώναζε συνθήματα εις βάρος του Ερντογάν και υπέρ των Κούρδων ανταρτών. Κάποιοι εκ των θεατών αυτών μάλιστα προσπάθησαν να πάρουν και μια σημαία της Τουρκίας που ήταν ανηρτημένη στο γήπεδο, αλλά η παρέμβαση των ψυχραιμότερων και των ανδρών ασφαλείας τους σταμάτησε.

Το ματς διεκόπη με κάποιους Τούρκους ποδοσφαιριστές να δηλώνουν αποφασισμένοι να αποχωρήσουν από το ματς νιώθοντας προσβεβλημένοι από την κατάσταση και να προσπαθούν να κινηθούν προς το μέρoς των συγκεκριμένων θεατών. Τελικά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων επέστρεψαν στον πάγκο τους.

Μετά από περίπου δέκα λεπτά και έπειτα από αρκετές εκκλήσεις από τα μεγάφωνα οι φίλαθλοι απομακρύνθηκαν, το επίμαχο πανό κατέβηκε και αφού οι διαιτητές μίλησαν στους Τούρκους ποδοσφαιριστές το παιχνίδι συνεχίστηκε.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.