Πανιώνιος κόντρα στον ΠΑΣ των προβλημάτων

Ο Πανιώνιος υποδέχεται στις 15:00 τον ΠΑΣ Γιάννινα στον προτελευταίο αγώνα της -εξ αναβολής- 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Οι γηπεδούχοι μετρούν αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών σε επίπεδο Σούπερ Λίγκας. Ο Βλάνταν Μιλόγιεβιτς άφησε εκτός αποστολής τον Ολαϊτάν που δεν υπολογίζεται εν όψει συνέχειας, ενώ ο Αντωνιάδης αποκλείστηκε για τεχνικούς λόγους. Παρελθόν αποτελούν οι Θεοδωρόπουλος (τερματοφύλακας) και Κρητικός (μέσος) που είχαν τεθεί εκτός πλάνων.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανιωνίου: Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Φούντας, Ανσαριφάρντ, Γκιοατά, Σταυρόπουλος, Μασούρας, Αργυρόπουλος, Σιώπης, Γιαννιώτης, Βουκελάτος, Ενγκόγκ, Μπεν, Βοσνιάδης, Βλάχος, Ρισβάνης, Καθάριος, Σοτζέι, Σαββίδης.

O ΠΑΣ Γιάννινα κυνηγά την πρώτη πεντάδα στον βαθμολογικό πίνακα. Σε αγωνιστικό επίπεδο προέρχονται από την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του πρώτου σκόρερ , Πέδρο Κόντε και του Μπέριου καθώς ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών. Ωστόσο, ο Ζάιρο αποθεραπεύτηκε και διεκδικεί φανέλα βασικού μαζί με τον Μαμπουλού για την επίθεση στο. Ο Δώνης επανέρχεται έπειτα από πολύ καιρό σε αποστολή, ενώ παρελθόν αποτελεί ο επιθετικός Φερφελής που βρισκόταν εκτός πλάνων.

Αναλυτικά ο Γιάννης Πετράκης επέλεξε εν όψει Νέας Σμύρνης τους: Ακόστα, Ζάιρο, Λίλα, Μαμπούλου, Γαρουφαλιά, Γιάκο, Καρανίκα, Κοζορώνη, Κούτρη, Μιχαήλ, Δώνη, Πασχαλάκη, Περιστερίδη, Μπουκουβάλα, Ναδάλες, Βιδάλ, Σκόνδρα και Τζημόπουλο.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ