Έστω και αν χρειάστηκε την ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι, η Ιταλία ξεπέρασε πανάξια το εμπόδιο της Αγγλίας (4-2 (0-0 καν.αγ.,0-0 παρ.) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Euro, όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία.Οι Ατζούρι ήταν πολύ ανώτεροι από τα «λιοντάρι» και θα μπορούσαν να είχαν πάρει την πρόκριση στη κανονική διάρκεια του αγώνα. Δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, είχαν δύο δοκάρια, αλλά για καλή τους τύχη δεν επιβεβαιώθηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Η απογοητευτική Αγγλία προσπάθησε να πάει το παιχνίδι στα πέναλτι και τα κατάφερε, αλλά για μια ακόμη φορά δεν μπόρεσε να ξορκίσει την κατάρα που την κυνηγάει στα πέναλτι στις μεγάλες διοργανώσεις.Στα πέναλτι αστόχησε ο Μοντολίβο για την Ιταλία και ο Γιανγκ από την Αγγλία, ενώ ο Μπουφόν απέκρουσε το πέναλτι του Άσλεϊ Κόουλ. Ο Ντιαμάντι ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι και έστειλε την Σκουάντρα Ατζούρα στα ημιτελικά.
σχολίασε κι εσύ
Ακολουθήστε το enikos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.gr
Ειδήσεις
Ροή Ειδήσεων
7 ώρες πριν
Πρυτανικές αρχές ΑΠΘ: Ίσως ήρθε η ώρα της ελεγχόμενης πρόσβασης στους χώρους του Πανεπιστημίου
30 λεπτά πριν
Το gov.gr σε νέα εποχή: Ραντεβού, υπηρεσίες και έγγραφα σε μία ενιαία ψηφιακή πύλη – Μειώνεται ο χρόνος επίλυσης ζητημάτων
2 ώρες πριν
H Τουρκία κατασκευάζει ΤΟΜΠ – Η χαμένη ευκαιρία του Ελληνικού Στρατού και τα Μ113 που δεν αναβαθμίζονται
2 ώρες πριν
Υπήρξαν τελικά γίγαντες; Αιγυπτιακός πάπυρος 3.300 ετών δίνει «απαντήσεις» και λύνει το μυστήριο
58 δευτερόλεπτα πριν
ΝΔ: Στην κοπή πίτας της Διοικούσας και της ΟΝΝΕΔ στη Θεσσαλονίκη ο Γρηγόρης Δημητριάδης – «Με τους περισσότερους έχουμε κοινούς αγώνες και θα συνεχίσουμε να έχουμε»
14 λεπτά πριν
Λειψυδρία: Οι προκλήσεις για το νερό στην Αττική – Τι αποκαλύπτουν τα επίσημα στοιχεία της ΕΥΔΑΠ
22 λεπτά πριν
«Ενεργή Μάχη»: Οι 2 αλλαγές που φέρνει για τα ακαθάριστα οικόπεδα – Μέχρι και 2.000 ευρώ το πρόστιμο
ENIKOS NETWORK
Η Halle Berry δηλώνει ότι οι γυναίκες στην εμμηνόπαυση κάνουν «upgrade» – «Είμαστε στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας»