Παναθηναϊκός: Το μεσημέρι του Σαββάτου στην Αθήνα ο Ακαϊντίν για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον ο δανεισμός του Σαμέτ Ακαϊντιν από τη Φενερμπαχτσέ στον Παναθηναϊκό έως το φινάλε της εφετινής περιόδου.

Τα τουρκικά ΜΜΕ ανέφεραν το βράδυ της Παρασκευής (12/1) πως οι δύο ομάδες ήρθαν σε οριστική συμφωνία για την εξάμηνη παραχώρηση του 29χρονου διεθνούς Τούρκου στόπερ, ο οποίος μάλιστα αναμένεται στην Αθήνα το μεσημέρι του Σαββάτου (13/1), προκειμένου να «κλειδώσει» η δεύτερη χειμερινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού μετά τον Δημήτρη Λημνιό.

Λίγη ώρα αργότερα ακολούθησε και η επίσημη επιβεβαίωση απ’ τον Παναθηναϊκό για το deal αναμεσα στα δύο κλαμπ, με την επισήμανση πως ο Ακαϊντίν θα αφιχθή στην Αθήνα στις 14:30 του Σαββάτου (13/1) με πτήση από την Κωνσταντινούπολη, ενώ θα περάσει μέσα στην ημέρα ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το εξάμηνο συμβόλαιό του, ώστε να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ.

Αν και οι πληροφορίες των Τούρκων ανέφεραν πως στη συμφωνία δεν έχει συμπεριληφθεί οψιόν αγοράς του Ακαϊντίν, αυτό δεν ισχύει καθώς προστέθηκε τελικά σχετικός όρος. Με τον Παναθηναϊκό να καλύπτει το συμβόλαιο του παίκτη ως το φινάλε της σεζόν (230.000 ευρώ), συν κάποια μπόνους στόχων, ενώ θα καταβληθεί κι ένα μικρό ποσό ως «ενοίκιο» προς τη «Φενέρ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ